Bozdağ: Siyaset Meydanında En Büyük Oyuncu Millettir

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçim yaklaştıkça Türkiye’nin başka yerlerinde AK Parti adayına kaybettirmek için CHP ve MHP’nin seçim ittifakı için çalışmalara başladığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçim yaklaştıkça Türkiye’nin başka yerlerinde AK Parti adayına kaybettirmek için CHP ve MHP’nin seçim ittifakı için çalışmalara başladığını söyledi. Geçmişte de aynı oyunların oynandığını ifade eden Bozdağ, fakat en iyi oyunu milletin seçimlerde oynadığını kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, memleketi Yozgat’ta partisinin Bilal Şahin Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bozdağ, şöyle konuştu: "Bugün Türkiye’nin başka yerlerinde seçim ittifakları için çalışanlar var, planlar düzenler kuranlar var. Ve diyorlar ki seçim zamanı CHP güçlüyse CHP’ye yüklenelim, MHP güçlüyse MHP’ye yüklenelim, falan kişiyse ona yüklenelim; ama her yerde AK Parti'nin adayını kaybettirecek sonuç almak için gücümüzü kudretimizi birleştirelim diyorlar. Kim diyor bunu, yan yana gelmesi mümkün olmayan insanlar diyorlar. Niçin diyorlar, ilçelerinin illerinin beldelerinin menfaati için mi diyorlar, hayır kendi çıkarları kendi menfaatleri için diyorlar. İstanbul’da aynı oyunun peşindeler, Ankara’da aynı oyunun peşindeler, başka yerde, Yozgat’ta hasılı her yerde aynı oyunun peşindeler. Buradan bir kez daha şunu ifade etmek isterim ki bu bizim için bildik bir oyundur, yeni bir oyun asla değildir. Çünkü biz 2004 yılında da bunu gördük. 2009’da da bu birliktelikleri gördük, ama milletimizin ortaya koyduğu başarıları ve iradeyi de gördük. 2014'te de kim hangi oyunu kurarsa kursun bilsin ki siyaset meydanının en büyük oyuncusu millettir. Milletten daha büyük oyuncu, daha büyük oyun kurucu, daha büyük plancı, daha büyük plan kurucu asla yoktur. Bu milleti tanımayanlar oyun peşinde koşuyorlar, milleti tanısalar oyun peşinde koşmazlar, milletin peşinde koşarlar. Bunların derdi millet de değil. Oturmuşlar sırça köşklerinde kendi menfaatlerinin, kendi çıkarlarının hesabını yapıyorlar." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri