Bozdağ: Milletimiz Kılıçdaroğlu Ve Bahçeli’den Siyaseti Daha İyi Okuyor

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milletin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den siyaseti daha iyi okuduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milletin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den siyaseti daha iyi okuduğunu söyledi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde partisinin bayramlaşma programına katılan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirtti. Bozdağ, "Artık 2002'nin öncesinin Türkiye'si yok. Öyle yalanla dolanla milleti peşine takacağını zannedenler aldanıyorlar. Milletimiz bugün siyaseti Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi okuyor emin olun, Bahçeli'den daha iyi siyaseti okuyor. Ben milletimizin bu basiretine güveniyorum ve inanıyorum. O yüzden bizim işimiz rahat diyorum. Her ne kadar siz CHP'lilerin milleti küçümsemek için göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı adam, makarnaya oyunu satan diyerek bu millete hakaret etmeyi kendilerince bilgelik zanneden çok olsa da bu millet emin olun bunlardan bin katlı daha siyaseti daha doğru okuyor. Kılıçdaroğlu'ndan da doğru okuyor, o yüzden milletin basiretini, bilgeliğini görmeyenler ne oyun yaparlarsa yapsınlar hepsi boşa çıkacaktır. Esas tuzak onlar kursa bile onların başına geçecektir. Ben ona yürekten inanıyorum. 2014 sandığı önümüze gelecek, şu anda iklimi başladı. Bu iklimde sandıkta en büyük cevabı bunlar yine milletten alacaktır. Sorgun buna cevabını verecektir. Yozgatlı cevabı verecektir, Türkiye'mizin her bir ili buna en büyük cevabı verecektir. Millet bir kez daha tanıtacaktır tanımayanlara, görmeyenlere bir kez daha bence gösterecektir. Bizim gücümüzü de görmeleri gerekiyor, bizim gücümüz milletin ta kendisinde olan güçtür. Milletin duasından kaynaklanan bir güçtür. Allah bu güçten bizi mahrum etmesin. Milletimizin duasını bedduaya dönüştürmesin, bizim milletimizden milletimizi de bizden ayrı düşürmesin, bizim dileğimiz temennimiz o." dedi.

Seçimlerin yaklaştığını ve siyasi partilerin birleştiğini söyleyen Bozdağ, sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda herkes bir araya geliyor. AK Parti ve diğerleri kim güçlü? AK Parti'nin karşısında onun etrafında birleşen bir anlayış ortaya çıkıyor. Bunların da başarılı olması mümkün değil, çünkü çıkar çevrelerinin birleşmesi milletin birleşmesi karşısında hiçbir kıymet etmez. Yeter ki millet bir arada olsun, biz milletimize güveniyoruz. O çerçevede de yolumuza devam edeceğiz. Sorgun'da da belediyede, il genel ve belediye meclis üyelerinde AK Partimiz bundan önce seçimlerde olduğu gibi başarılı çizgisini devam ettirecektir. Siz hesap kitap yapanlara bakmayın, esas hesabı Sorgunlunun kendi yapacaktır. Çarpma yapanları sandıkları çarpacaktır. Bölme yapanları bölüp atacaktır, çıkarma yapanları çıkaracak, toplayanları da toplayıp götürecektir. Sonuçta en büyük kararı Sorgunlu verecektir, Yozgatlı verecektir. Biz milletimize güveniyoruz. Hiçbir endişemiz yok." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri