Bozdağ: Kılıçdaroğlu’nun Bu Densizlik Karşısındaki Tavrını Merak Ediyorum

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik hareketini, tüm kadınlara yapılmış saygısızlık ve hakaret olarak niteledi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik hareketini, tüm kadınlara yapılmış saygısızlık ve hakaret olarak niteledi. Bozdağ, “CHP Genel Başkanı'nın bu densizlik ve terbiyesizlik karşısında tavrını merak ediyorum, sessiz kalmak onaylamak anlamına gelecektir.” dedi.

Bozdağ, Kamer Genç'in bir programda Emine Erdoğan'a yönelik davranışına Twitter üzerinden tepki gösterdi. Bozdağ, Japonya resepsiyonunda CHP'li Kamer Genç'in, Emine Erdoğan’a yönelik tavrının kınayıp, lanetledi. Bozdağ, “CHP'linin terbiyesiz ve densiz davranışı sadece Emine Erdoğan Hanımefendi'ye değil bütün kadınlarımıza yapılmış saygısızlık ve hakarettir. Saygıdeğer Hanımefendi'ye yönelik bu saygısızlık ve terbiyesizlik karşısında bütün kadınlar tavrını ve tepkisini en sert şekilde koymalıdır. CHP Genel Başkanı'nın bu densizlik ve terbiyesizlik karşısında tavrını merak ediyorum, sessiz kalmak onaylamak anlamına gelecektir.” diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri