Bozdağ: İdeolojik Olanların Ruhu Ve Aklı Hür Değil Esirdir

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün İHL’lileri militan sayan twitinin değil de kendisinin İHL’lilere sahip çıkan twitinin ayrımcılık olarak haberleştirilmesini “İdeolojik olanların ruhu ve aklı hür değil esirdir.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün İHL’lileri militan sayan twitinin değil de kendisinin İHL’lilere sahip çıkan twitinin ayrımcılık olarak haberleştirilmesini “İdeolojik olanların ruhu ve aklı hür değil esirdir.” şeklinde değerlendirdi.

    Bekir Bozdağ, İHL’lilere sahip çıkan twitinin ayrımcılık olarak haberleştirilmesiyle ilgili sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yaptı. Bozdağ’ın açıklaması şöyle: “Bir gazete ,CHP'li Aygün'ün İHL'lileri militan sayan twitini değil de benim İHL'lilere sahip çıkan twitimi ayrımcılık diye haberleştirmiş. Bu, ideolojinin insanın aklını ve ruhunu nasıl esir alıp körleştirdiğinin somut örneğidir. İdeolojik olanların ruhu ve aklı hür değil esirdir. CHP'li Aygün; 'İHL'liler militan' diyor, ayrımcılık olmuyor; ben 'İHL'liler militan değil' diyorum ayrımcılık oluyor. Mantığa ve akla bakın.”
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri