Bozdağ: Beşiktaş Ve Futbol Federasyonu Gerekli Tedbirleri Mutlaka Almalıdır

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olayların Türk sporuna büyük zarar verdiğini belirterek "Beşiktaş kulübü başta olmak üzere Futbol Federasyonu gerekli tedbirleri mutlaka almalıdır.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olayların Türk sporuna büyük zarar verdiğini belirterek "Beşiktaş kulübü başta olmak üzere Futbol Federasyonu gerekli tedbirleri mutlaka almalıdır." dedi. Bozdağ, Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanan hadisenin çok açık net bir şekilde sporda şiddetin geldiği bir aşamayı gösterdiğini vurguladı.

Suudi Arabistan Krallığı'nın Milli Günü Resepsiyonuna katılan Bozdağ, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olayların son derece üzücü olaylar olduğunu dile getiren Bozdağ, böyle bir hadisenin olmasının Türk sporuna büyük bir zarar verdiğini söyledi.

"En fazla Beşiktaş'a zarar vermiştir." diyen Bozdağ, şöyle devam etti: "Çünkü sonuç itibariyle bir hukuksuzluk olduğu zaman bunun faturası mutlaka birilerine çıkıyor. Şu anda Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanan hadise çok açık net bir şekilde sporda şiddetin geldiği bir aşamayı gösteriyor. Tabi bununla ilgili Beşiktaş Kulübü başta olmak üzere Futbol Federasyonu gerekli tedbirleri mutlaka almalıdır. Bundan sonraki süreçlerde böyle hadiselerin olmaması için gereken müeyyideler neyse onlar uygulanması lazım. Aynı şekilde adli makamlar da yasal çerçevede bu olaylarla ilgili olaylara karışanlarla ilgili neler yapılması lazımsa bunları yapacaklardır. Öyle tahmin ediyorum. Umarım bundan sonra Türkiye'de spor sahalarında böylesi nahoş hadiseler, böylesi çirkin görüntüler asla olmaz. Çünkü bu herkese zarar verir." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri