Bozal: Sesimizi Duyuramadık, Bundan Sonra Herkesle Paylaşacağız

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, sendikanın ülke genelinde önemli çalışmalara imza attığını belirterek kamuoyunun bilmediği bu çalışmaları bundan sonra paylaşılacaklarını söyledi.         Türk...

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, sendikanın ülke genelinde önemli çalışmalara imza attığını belirterek kamuoyunun bilmediği bu çalışmaları bundan sonra paylaşılacaklarını söyledi.

    

    Türk Harb-İş Sendikası Erzincan Şubesi'nin hafta sonu yapılacak olan genel kurul toplantısına katılmak üzere Erzincan’a gelen Bozal, beraberinde; Harb-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Yüksel İlbeyli, İdris Keşan, Genel Eğitim Sekreteri İbrahim Kılıç, İl Temsilcisi Mustafa Ayvaz ve sendika temsilcileri ile birlikte Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

    Cemiyet Başkanı Recep Demirci ve cemiyet üyeleri ile bir süre sohbet eden Bozal, Türk Harb-İş Sendikası'nın yurt genelinde yürüttüğü çalışmalarında çok fazla bilinmediğini ve bu konuda bundan sonra kamuoyunu en iyi şekilde bilgilendireceklerini belirtti. Bayram Bozal, “Çalışanlarımızın tamamı Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalışmaktadır. Daha doğrusu savunmaya hizmet ediyoruz. Son günlerde hepimiz izliyoruz, savunmada herkesin güçlü olması gerekiyor. Ülkemizin çok daha güçlü olması gerekiyor. Türk Harb-İş Sendikası olarak 23 bin üyesi olan bir sendikayız. Savunmaya hizmet ediyor. Ses hızıyla giden uçağı aşağı indiririz, fabrika seviyesi bakımını yapıyoruz. O alanda göğsümüzü kabartan tankların servisini ve bakımını yapıyoruz. Ters hanelerimizi, gemilerimizi, deniz altılarımızı ve firkateynini yapıyoruz. Onun ötesinde 24 saat ülkemizin ki çok önemli ulusal güvenliğimizin çok önemli radarlarını 24 saat faal tutuyoruz. Ama maalesef bizim yaptığımızı halkımız bilmiyor, kamuoyu bilmiyor. Bu noktada ilk defa açıklama yapıyorum.” dedi.

    Ağır bakım fabrikalarında yürütülen çalışmalara da değinen Bozal, şöyle konuştu: "Biz Arifiye’de ki ağır bakım fabrikamızda Güney Kore’den tanesi 9,5 milyon dolara aldığımız Fırtına Obis Tankları şu an Suriye sınırında görevdeler. Sizler de övünün, hepimiz övünüyoruz. Temsil ettiğimiz arkadaşlarımız 3,5 milyon liraya düşürmüşler, 280 tane yapmışlar, bütçeye 1.540 milyon dolar katkı yapmışız. Ama biz işte kapalı bir sektör olduğumuz için pek bizi bilen yok, anlatan da yok. Bundan sonra yaptığımız işleri genel başkan olarak daha yüksek sesle duyuracağız." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri