Böyle istikrar olmaz

Beyşehir’de seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları halkla buluştu.

Beyşehir’de seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları halkla buluştu. Ziyaretlerde konuşan Mustafa Acar, “İstikrar isteyenlerin yaptıklarının neticesini gördük. Bir hükümet bile kuramadılar. Eğer istikrar buysa biz böyle bir istikrar istemiyoruz” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak adaylar, seçim çalışmaları kapsamında Konya merkez ve ilçelerdeki ziyaretlerine Beyşehir'de devam etti. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Öz, Ali Genç, Abdullah Altuntaş, Adnan Yeşilyurt, Mustafa Acar, Rauf Büyüktermiyeci, Ahmet İnoğlu, Muhammed Uzun, Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun, ilçe yönetimi ve beraberindeki heyet ile birlikte Beyşehir merkez esnafı, pazar esnafı ve sanayi esnafı ile buluşarak mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Beyşehir'in pazar yerini ve sanayi esnafını dolaşarak seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Adayları mahalle ziyaretleri ile Beyşehir programını sürdürdü. İlçe teşkilatında başlayan programda basın açıklaması gerçekleştiren Saadet Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun, katılımlarından dolayı tüm adaylara ve il teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Daha sonra söz alan Saadet Partisi 26.Dönem Konya Milletvekili Adayı Mustafa Acar da, Beyşehir'e gelerek  çalışmalarında kendilerine güç ve heyecan verdikleri için diğer milletvekili adaylarına teşekkür ederek 1 Kasım seçimlerine değindi. 7 Haziran'da gerçekleşen seçim sonuçlarının beğenilmediği için bu şekilde yeni bir seçimle karşı karşıya kaldıklarını belirten Acar, ülkemizin geldiği noktada, 550 milletvekilinin bulunduğu meclisimizde bir hükümetin dahi kurulamadığının altını çizdi.

KUTUPLAŞTIRDILAR, AYRIŞTIRDILAR

“Saadet Partisi'nin bulunmadığı bir mecliste yıllar sonra gelinen nokta ortadadır” diyen Acar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “550 tane milletvekilini halkımıza seçtirdiler, vatandaşlarımızın desteğini aldılar oralara gittiler. Ülkemizin 3 tane büyük siyasi partisi var, ancak bu büyük partiler siyasi üslûbu belden aşağı indirmekten başka bir şey yapmadılar. Toplumu kutuplaştırdılar, ayrıştırdılar. Ama önümüzdeki seçimlerde Allah'ın izni ile Saadet Partisi olarak meclise gireceğiz ve siyasetin nasıl yapıldığını, hükümetin nasıl kurulduğunu göstereceğiz. Peki neden bu kadar iddialı konuşuyorum? 1969 yılında merhum Erbakan Hoca'mızın başlattığı Milli Görüş hareketinin tertemiz mazisine baktığımızda hareketimizin tüm siyasi partileri gerek sağ ile gerek sol ile gerek orta ile ülkemizin tüm siyasi anlayışları ile koalisyon kurmuş ve vatanımıza hizmet etmiştir. Şimdi AKP'li arkadaşlar yönetimde istikrar diyerek oy istiyorlar. Neyin istikrarı? Yanlışta istikrar olmaz. Tek parti anlayışı ile istikrar isteyenlerin yaptıklarının neticesini gördük. En sonunda bir hükümet bile kuramadılar. Eğer istikrar buysa biz böyle bir istikrar istemiyoruz. Saadet Partisi'nin olmadığı bir mecliste ve yönetimde istikrardan söz edilemez. Bugün gelinen noktada meclisimizin halini hep birlikte görüyoruz. Seçime sayılı günler kala halkımıza sesleniyoruz;  'Yönetimde İstikrar' diyorsan, 'Yüreğinin Sesini Dinle'. Çünkü Saadet Partisi eften püften sebeplerle koalisyon kurmaktan korkan veya hizmetten kaçan bir anlayışa sahip değildir. Tertemiz mazimiz, tertemiz kadromuz ve tertemiz geleceğimizle memleketimize hizmet etmeye aday insanlarız biz.”

Yapılan basın açıklamasının ardından adaylar programlarını sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri