Boyacı kalbine yenildi

İnşaat boyacı ustası 57 yaşındaki Ahmet Yılmaz Akcan, çalıştığı inşaatta kalp krizi geçirerek hayata veda etti.
Fevzi Çakmak Mahallesi Karakayış Caddesi 10410 Sokak içerisinde evine yakın bir inşaatın dairelerini boyama işini alan Ahmet Yılmaz Akcan, sabah erken saatlerde evinden çıkarak işine geldi. Öğle saatlerine kadar 2 daireyi boyayan Akcan, daha sonra dinlemek için inşaatın yan tarafında mola verdi.
Güneşe karşı istirahat eden Akcan bir süre sonra fenalaşarak olduğu yere yığıldı. Akcan’ın mola verdiği sırada yere yığıldığını gören mahalle sakinleri durumu polise ve 112 Acil Sağlık Ekipleri’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp krizi geçirdiği belirlenen Ahmet Yılmaz Akcan’ı geri döndürmek için büyük çaba sarf etti ancak talihsiz usta kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Akcan’ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini duyan eşi ve çocukları olay yerine geldiklerinde sinir krizi geçirirken gözyaşlarını tutamadı. Mola vermek için durduğu sırada kalbine yenilen Ahmet Yılmaz Akcan’ın cenazesi daha sonra olay yerine gelen Karatay Belediyesi Tabibi tarafından incelemesinin ardından defin ruhsatı hazırlandıktan sonra ailesine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri