Boyabat Yıldız Koleji Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Sinop'un Boyabat ilçesinde hizmet veren Özel Boyabat Yıldız Koleji, yeni eğitim dönemi öncesinde hazırlıklarını tamamladı.Okulun dış kısmından yapılan mantolama ve boyama işlemleri ile birlikte binanın daha ihtişamlı bir hale getirildiğini...

Sinop'un Boyabat ilçesinde hizmet veren Özel Boyabat Yıldız Koleji, yeni eğitim dönemi öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Okulun dış kısmından yapılan mantolama ve boyama işlemleri ile birlikte binanın daha ihtişamlı bir hale getirildiğini ifade eden Okul Müdürü Erdoğan Çivici, binanın iç kısmında da çeşitli değişiklikler yapıldığını söyleyerek yeni eğitim ve öğretim sezonuna başlayacaklarını söyledi. Tek amaçlarının Boyabat’ın eğitimine katkıda bulunmak olduğunu sözlerine ekleyen Çivici, sağlıklı bir eğitimin ancak sağlıklı bir yapı içerisinde verilebileceğine dikkat çekerek, ‘‘Binamızın dış kısmını yeniden mantolama usulü ile yaptık. Cam ve pencereler değiştirildi. Okulumuz yapılan değişikliklerle modern bir yapıya kavuşturuldu. Kaliteli bir eğitim için hazırız.’’ dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri