Boyabat Tso’dan Aidat Uyarısı

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), gecikmiş aidat borcu olan üyelerini uyardı. Borcu bulunan üyelerin 1 Aralık 2014 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor. Boyabat TSO Başkanlığı tarfından yapılan açıklamaya göre 1 Aralık 2014 tarihine kadar...

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), gecikmiş aidat borcu olan üyelerini uyardı. Borcu bulunan üyelerin 1 Aralık 2014 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor.

Boyabat TSO Başkanlığı tarfından yapılan açıklamaya göre 1 Aralık 2014 tarihine kadar aidat borçlarını ödemeyen veya taksitlendiremeyen üyelerin daha sonra yapacakları başvuruların dikkate alınamayacağı ifade edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gecikmiş aidat borcu bulunan üyelerimize, kanunun yürürlüğe girdiği tarihi (11.09.2014) izleyen ikinci ayın (kasım ayı) sonuna kadar Odamıza bir dilekçe ile başvurmaları halinde borçlarını yapılandırma imkanı getirilmiştir. Gecikmiş aidat borcu bulunan üyelerimizin, taksitlendirme ve indirim imkanlarından faydalanmaları için 1 Aralık 2014 tarihine kadar Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Kanun gereği 01Aralık 2014 tarihinden sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri