Bosna rüzgarı

Atiker Konyaspor’un Bosna Hersekli oyuncuları Riad Bajic, Deni Milosevic ve Amir Hadziahmetovic takıma yaptıkları katkıyla göz dolduruyor. 3 Oyuncu İstanbul’da alınan tarihi galibiyette de büyük pay sahibi oldu

Atiker Konyaspor’da  Fenerbahçe karşısında alınan  tarihi galibiyetin  sevinci yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına istediği gibi bir başlangıç yapamazken geride kalan 8 haftada 4 mağlubiyet, iki beraberlik aldı. 8 haftada 8 puan toplayan Atiker Konyaspor ligde 32 puanla 9. sıraya gerilemişti.  Yeşil-beyazlı ekip Fenerbahçe galibiyeti ile tekrar yükselişe geçti. Deplasmanda alınan Fenerbahçe galibiyeti ile moralleri yerine getirirken Bosna Hersekli oyuncuların performansı da dikkat çekti.

BOŞNAKLAR TAKIMI SIRTLADI

Atiker Konyaspor’un Bosna Hersekli oyuncuları Riad Bajic, Deni Milosevic ve Amir Hadziahmetovic  takıma yaptıkları katkıyla göz dolduruyor. 3 Oyuncu İstanbul’da  alınan tarihi galibiyette de büyük pay sahibi oldu.

GOLLER BAJİC’TEN

Spor Toto Süper Ligin 25. Haftasında İstanbul’da oynan maçta Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek tarihinde bir ilki yaşayan Atiker Konyaspor’da Boşnak oyuncu Riad Bajic 2 gol birden atarak takımının galibiyetin büyük katkı yaptı.  22 yaşındaki Bosnalı yıldız, Fenerbahçe maçı öncesinde ligde 10 gol kaydederken, Atiker Konyaspor, Bajic’in gol attığı karşılaşmalarda rakiplerine kaybetmedi. Yeşil-beyazlılar bu maçlarda 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. 2. haftada oynanan Beşiktaş mücadelesinde 2 gol bulan Bajic, takımının 2-2’lik beraberliği kurtarmasında başrol oynamıştı. Bajic, 7. haftada oynanan ve 1-1 sona eren Medipol Başakşehir mücadelesinde de takımının tek golüne imza attı. Boşnak yıldız 10, 11, 12 ve 13. haftalarda rakip fileleri boş geçmezken, Konyaspor bu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.  Genç golcü 12 gole ulaşarak ligde gol krallığı yarışında da takibini sürdürdü.

ASİSTLER DENİ MİLOSEVİC’DEN

Atiker Konyaspor'un yaz transfer döneminde Standard Liege'den transfer ettiği Deni Milosevic, gösterdiği performans ile taraftarın gönlünde taht kurdu. Atiker Konyaspor'un Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada 2 asist yaparak galibiyette büyük pay sahibi olan Deni Milosevic, gösterdiği performansla teknik heyeti sevindirdi. Fenerbahçe karşısında başarılı bir performnsortya koyan  oyuncunun müthiş şutu ise direkten döndü. Boşnak futbolcu bu sezon yeşil-beyazlı forma Avrupa Ligi'nde, Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplamda 35 maça çıktı. Deni Milosevic, Bu maçlarda 2 gol kaydederken 5 kez ise asist yapma başarısı gösterdi. Boşnak futbolcu Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü kaydetmişti.

AMİR ORTA SAHANIN DİNAMOSU OLDU

Atiker Konyaspor’un 20 yaşındaki genç oyuncusu Amir Hadziahmetovic  son haftalardaki performansı ve hırsı ile taraftarın gönlünü kazandı. Başarılı Boşnak oyuncu son haftalarda Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezleri arasında yer alırken Fenerbahçe maçında da ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni kazandı.  Süper Ligde 21 maça çıkan Amir bu maçlarda toplam bin 364 dakika sahada kaldı.  Başarılı orta saha oyuncusu oynadığı 21 maçta 1 de gol atma başarısı gösterdi.  Genç Amir Atiker Konyaspor’un Avrupa’da oynadığı 6 maçta forma giyerken Ziraat Türkiye kupasında ise 4 karşılaşmada forma giydi.

FERHAT TÜRKOĞLU     

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri