Boşanmak İsteyen Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir koca, boşanmak için mahkemeye başvuran eşini bıçaklayarak öldürdü. Olay, Donanma Mahallesi Donanma Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Ayşe Zorlu (42) ilk eşinden ayrıldıktan sonra...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir koca, boşanmak için mahkemeye başvuran eşini bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Donanma Mahallesi Donanma Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Ayşe Zorlu (42) ilk eşinden ayrıldıktan sonra 5 yıl önce cinayet zanlısı inşaat işçisi C.Z. (46) ile ikinci evliliğini yaptı. İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Zorlu, C.Z. ile evliliğinden de 1 çocuk dünyaya getirdi. Komşularının verdiği bilgiye göre, son zamanlarda herhangi bir işte çalışmayan C.Z., ev temizliğine giderek para kazanan eşi Ayşe Zorlu'dan sürekli para istiyordu. Bu sebeple karı koca arasında şiddetli geçimsizlik oluştu. Ayşe Zorlu, bir kaç gün önce mahkemeye giderek boşanma davası açtı. Mahkemeden boşanma dilekçesini alan C.Z. çılgına döndü.

C.Z., komşuda olan eşini telefonla arayarak, eve gelmesini yoksa evi yakacağını söyledi. Bunun üzerine Ayşe Zorlu, Donanma Caddesi üzerindeki apartmanın ikinci katındaki evlerine geldi. Çift evde tartışmaya başladı. Bunun üzerine C.Z., karısı Ayşe Zorlu'yu bıçaklayarak öldürdü. Evden ayrılan C.Z. ağabeyini arayarak eşini bıçakladığını söyledi. Ağabey, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler Ayşe Zorlu'nun öldüğünü tespit etti. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ayşe Zorlu, cenaze aracıyla ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alarak eve gelen Zorlu'nun yakınları sinir krizi geçirdi. Sağlık ekibi, sinir krizi geçirenleri sakinleştirmeye çalıştı.

Cinayet zanlısını kocanın yazarak eve koyduğu mektupta, "Ben karıma bir tokat bile atmamıştım. Onun beynini yıkadılar. Adalet yerini bulacak." ifadelerini yazdığı kaydedildi. Polis, cinayet zanlısı C.Z.'yi arıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri