Bonnevay: Yönetimin Kararına Saygı Duymak Gerekiyor

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay, içinde bulundukları duygusallığa rağmen maçı kazandıkları için futbolculara teşekkür etti.Bonnevay, 3-2 kazanılan Torku Konyaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, teknik heyet...

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay, içinde bulundukları duygusallığa rağmen maçı kazandıkları için futbolculara teşekkür etti.

Bonnevay, 3-2 kazanılan Torku Konyaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, teknik heyet değişikliği nedeniyle farklı bir gün yaşadıklarını belirtti. Bunun kendileri ve futbolcular için kolay olmadığını ifade eden Bonnevay, "Belki de onun için ilk dakikalarda oyuna iyi başlayamadık. Ama oyuncuları tebrik etmek gerekiyor. Çünkü bu galibiyetle takımı 12 puana yükselttik. Takım biran önce istenilen yere çıkacaktır. Herşey de tabi dört dörtlük olmadı bu akşam. Ama birçok şeyin iyi olduğunu söyleyebiliriz. Mehmet’in de 2 topu direkten döndü. Lokeren’deki maçın ardından 3 gün sonra kendi sahamızda oynadığımız maçta yorgunluk olduğunu da görmek gerek. Bu açıdan bazı şeylere de anlayış gösterirseniz seviniriz." dedi.

Sabahtan beri çok duygu dolu anlar yaşadıklarını anlatan Bonnevay, "O yüzden oyuncaları tebrik ediyorum. Duyguların altından kalkıp oyuna asıldılar ve 3 puan aldılar. Gittikten sonra Trabzonspor taraftarı olarak Fransa’dan takımı takip edeceğiz. Tabi ki biz burada mutluyduk. Güzel günler geçirdik ama bir karar verildi. Bu karara saygı duymak gerekiyor. Biz burada elimizden geleni yapmaya çalıştık." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri