Bolvadin’de “kitabını Al Sen De Gel Kitap Okuyoruz” Projesi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen BEKAP projesi kapsamında "Kitabını Al Sen De Gel Kitap Okuyoruz” isimli bir etkinlik gerçekleştirild...

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen BEKAP projesi kapsamında "Kitabını Al Sen De Gel Kitap Okuyoruz” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

İlçe Merkezinde bulunan bir parkta düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, Okul Müdürleri, öğretmenler,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Proje kapsamında İlçede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Kütüphanesince yapılması planlanan etkinliklerin İlçe genelinde okul müdürlerine ve öğretmenlere yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kütüphaneler Haftası çerçevesinde, İlçe Halk Kütüphanesinin tanıtımı amacıyla ilçede bulunan tüm ilkokul ve ortaokulların belirlenen plan çerçevesinde kütüphaneyi ziyaret etmelerine başlandı. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerin kütüphaneyi yakından tanımalarına imkan sağlanmış oldu. Kütüphane ziyareti sırasında ilçede uygulanan okuma saati projesinin bir bölümü de yine ilçe kütüphanesinde uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri