‘Bölücüler ekranlarda boy gösteriyor’

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Selçuklu İlçe Başkanı Nuri Balkarkaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Şahin Bilir, parti il binasında güncel meselelerle ilgili basın açıklaması yaptı.
Son dönemde orduya yönelik yıpratıcı yayınların yapıldığını iddia eden Selçuklu İlçe Başkanı Nuri Balkarkaya, “Peygamber ocağı olarak bilinen ordumuzu milletimizin gözünde küçük düşürmek için siyasilerin kendi çıkarları doğrultusunda ordumuzla ilgili yalan yanlış haber yaptırmaları bizi derinden üzmektedir. Darbeye karşı olan hükümet Kenan Evren ile nikâhlarda boy göstermektedir. Bu durum AKP zihniyetinin içini ve içtenliğini göstermektedir. Bölücü eylemlerde sabıkalı olanlar ekranlarda boy göstermekte ancak yüreği evlat acısıyla yanan şehit aileleri ekranlara çıkartılmamaktadır” dedi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Şahin Bilir de ülkenin sıkıntılı bir süreç geçirdiğini anlatarak, ruhban okulu ve sözde Ermeni soykırımı yasa tasarısına karşı Başbakan’ın sessizliğinin endişe verici olduğunu kaydetti. Hükümette bulunanların çocuklarının 18’ini geçtikten sonra fabrikatör olduğunu ileri süren Şahin Bilir, “Tüm kurumlarımız özelleştirilmiştir. Fakat Hak ve Eşitlik iktidarının tek özelleştirilmesi AKP olacaktır” dedi.
HASAN AYHAN

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri