Bolu mesaisi başladı

Bank Asyada 13. haftada Boluspporla karşı karşıya gelecek olan Konyasporda futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı futbolcular haftanın ilk çalışmasını dün yaptılar
Konyaspor’da, Boluspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Hacettepe karşılaşmasının ardından üç gün izini yapan yeşil-beyazlılar, 22 Kasım Pazar günü iç sahada Boluspor ile oynayacakları maça 3 puan parolasıyla hazırlanmakta. Dahası, tüm camia galibiyette birleşti.

Dün akşam Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmana, İzmir’de bulunan Koray dışında tüm futbolculara katıldı.. Yeşil-beyazlılar bugün sabah kondisyon, öğleden sonra da teknik-taktik çalışacaklar. Konyaspor’da antrenman programı hafta sonuna kadar bu şekilde devam edecek. Pazartesi gününden sonra da taktik çalışmaları ağırlık kazanacak.

Konyaspor’da, sakatlığı iyiye giden ve İzmir’de doktor kontrolünde kondisyon çalışmaları yapan Koray dışında eksik yok.. Takımda moral süper.. Ufukhan ve Serhat Akyüz de Bolu maçına kadar hazır duruma gelecekler. Serhat’ın Bolu maçından itibaren forma giyebileceği, ancak kesin kararı teknik adamların verecekleri bildirildi.

Kartal’da. Ligde ilk yarıda kalan 5 maçta hedef; en az 11 puan.. Boluspor, Samsunspor ve Altay ile iç sahada, Adanaspor ve Giresunspor ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar, iç saha maçlarını kazanarak 36 puana ulaşmayı, Adana ve Giresun deplasmanlarından da en az 1’er puan çıkartmayı amaçlamakta. Yöneticiler, Adana maçının seyircisiz oynanmasının avantaj olduğunu, bunu değerlendirerek Adana deplasmanından 3 puanla da dönebileceklerini dile getirdiler.

Öte yandan, Konyaspor yönetim kurulu, takımın Ankara deplasmanı masraflarını karşılayan spor adamlarına teşekkür etti. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle.. “Takımımızın Hacettepe Spor ile oynadığı 12. hafta maçının deplasman masraflarını karşılayan Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı ve Kaya Tavukçuluk Sahibi Müfit Kökoğlu ile Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni temsilen takımımızı Ankara deplasmanında yalnız bırakmayan Mehmet Günbaş'a teşekkür ediyoruz..”

ÖZKARA:HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Bank Asya’nın çok mücadele isteyen bir lig olduğunu belirterek, sezon başında yola çıkarkan bir hedef koyduklarını ve bu hedefe de emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. 12 hafta sonunda 27 puana ulaşarak yollarına devam ettiklerini de belirterek, “İç sahada da deplasmanda da kesinlikle 3 puan’ın dışında bir şey düşünmüyoruz. Önümüzdeki hafta zorlu bir Boluspor maçı var. Bolu takımı ligin güçlü kadrolarından biri ancak bizde kendi gücümüzü biliyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Boluspor maçında hedefimiz mutlak galibiyet. Bizim hedefimiz ligi 34. haftada en iyi yerde bitirmektir. Bu en iyi yerin adı da şampiyonluktur. Konya’ya da Konyaspor’a da şampiyonluk yakışır. Bizim niyetimiz belli. İnancımız belli. Bunun için de kenetlendik ve yola çıktık. Bu yolun sonu aydınlık olacak. Burada Konya’nın da bize inanması ve destek vermesi lazım. İnşallah Boluspor maçını aldıktan sonra Adana maçına yoğunlaşacağız. Ancak, öncelikle önümüzdeki Bolu engelini aşmak istiyoruz. Benim hedefim ilk yarıda kalan 5 maçtan 15 puan almak. Bu 5 maçta alınacak 15 puan var ve Konyaspor olarak biz bu 15 puana talibiz. Bunu da alacak gücümüz var. Çünkü, ben oyuncularıma güveniyorum. Oyuncularım bana o güveni vermiş. Bütün mesele şehrin takımın yanında olması, tribünlere gelerek oyunculara manevi destek vermesidir. Özellikle Boluspor maçında taraftar desteği istiyorum. Bizim tek amacımız taraftarımızı mutlu etmektir. Onlar da bizi mutlu etmek istiyorlarsa bizi yalnız bırakmazlar” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri