Bolu kampı başladı

Konyaspor, hazırlık kamplarının üçüncü bölümüne bugün Boluda start verdi

Konyaspor, hazırlık kamplarının üçüncü bölümüne bugün Bolu’da start verdi. Kamp boyunca özel maçlarda oynayacak olan yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları da bu süre içerisinde tamamlanacak

 

Konyaspor’da, lig hazırlıklarının 3. bölümü bugün Bolu’da başlayacak. Kamp boyunca özel maçlarda oynayacak olan yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları da bu süre içerisinde tamamlanacak. Sırada bir stoper ve bir orta saha oyuncusu var. Lig hazırlıklarının birinci dönemini Konya’da, ikinci dönemini de Isparta Davraz’da gerçekleştiren Konyaspor’da, üçüncü dönem hazırlıkları iki günlük izinin ardından bugün başlayacak. Konya’da bulunan futbolcular, saat 10.00’da Tatlıcak tesislerinden otobüsle Bolu’ya giderek Koru motelde kampa girecekler. Konya dışındaki futbolcular ise bulundukları yerlerden Bolu’ya gelerek kampa katılacaklar. Üçüncü dönemin ilk antrenmanı, saat 18.00’de Koru motelin sahasında yapılacak.

Konyaspor’un Bolu kampına, bu yıl kadroda düşünülmeyen Robak götürülmezken, Kere ise üç gün önce sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek Konya’dan ayrılmıştı. Davraz kampının son günlerinde takıma katılan ve çalışmalara başlayan yeni transferlerden Angelov ile birlikte Ali Zeytuni de Bolu kampında çalışmalara start verecek. Konyaspor’da, Bolu kampı 12 gün kadar sürecek ve bu dönem içerisinde teknik-taktik antrenmanlarla birlikte 3-4 özel maç oynanacak.. Bolu’da kamp yapan, Bank Asaya, 2. ve 3. lig takımlarıyla görüşmeler yapılıyor. Antrenman durumuna göre, bu takımlarla hazırlık maçları yapılacak. 

Transfere çalışmaları ise devam ediyor. Angelov ve Ali Zeytuni dışında iki yerli oyuncu daha alınarak transfer tamamlanacak. Bu transferlerden biri defansa, diğeri de orta sahaya yapılacak. Defansa alınacak futbolcunun joker olacağı, hem sağ bek, hem de stoperde görev yapacağı kaydedildi. Konyaspor’a Kayserispor’dan transfer edilen forvet oyuncusu Semih Aydilek’in tedavisi ise yurt dışında devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle ameliyat olduğu ve fizik tedavi gördüğü bilinmesine rağmen transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalanan bu futbolcunun takıma ne zaman döneceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ

Yoğun ve yorucu bir tempoda yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini ifade eden oyunculardan Tolga Ünlü, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve zorlu geçecek sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Torku Konyaspor’u Süper Lig’e taşıyacaklarına inandığını söyledi. Hem Konya’da yapılan birinci etap, hem de Isparta Davras’da yapılan ikinci etap kampının kendileri açısından yorucu olmasına rağmen çok faydalı geçtiğini belirten Tolga Ünlü, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda oldu. Takım içerisinde rekabet sezon başı olmasına rağmen üst düzeyde. Yeni bir ekip olmamıza rağmen ilk günden bu yana kesinlikle uyum sorunu yaşamadık. Her şey yolunda gidiyor. Her geçen gün kendimizi lige biraz daha hazırlıyoruz. Önümüzde yeni sezon öncesi bir aylık bir dönem var. Bu dönem hazırlık maçlarının ağırlıkta olacağı ve takımımızın son durumunun görüleceği yine yoğun geçecek bir dönem olacak. Kesinlikle şikayetçi değiliz. Hedefe oynayan bir takımız ve zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Sezonun ilk maçını sahamızda oynayacağız. Alacağımız bir galibiyet 34 haftalık lig maratonunda bize büyük moral olacak. İyi bir kadroya sahibiz ve tek düşüncemiz Torku Konyaspor’umuzu sezon sonunda mutlu sona ulaşıp Süper Lig’e çıkmak” şeklinde görüş belirtti. 

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri