Bollywood Aktörü Sadashiv Amrapurkar Vefat Etti

Bollywood filmlerinde "kötü adamı" oynayan Hindistan’ın ünlü yıldızlarından Sadashiv Amrapurkar, 64 yaşında hayatını kaybetti. Aktör Amrapurkar, Mumbai şehrindeki hastanede akciğer enfeksiyonu sebebiyle tedavi görüyordu. Hastane yetkilileri...

Bollywood filmlerinde "kötü adamı" oynayan Hindistan’ın ünlü yıldızlarından Sadashiv Amrapurkar, 64 yaşında hayatını kaybetti.

Aktör Amrapurkar, Mumbai şehrindeki hastanede akciğer enfeksiyonu sebebiyle tedavi görüyordu. Hastane yetkilileri durumu ağırlaşan ünlü aktörün hayata veda ettiği açıklandı.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Biz Sadashiv Amrapurkar’ı çok yönlü bir aktör olarak hatırlayacağız." dedi. Vefatını duyan ünlüler ve Hintli hayranları ise sosyal medyada Amrapurkar’dan övgüyle bahsetti.

Bollywood oyuncusu ilk "Filmfare Ödülü"nü 1984'te, Adha Satya (Yarım Gerçek) filminde oynadığı rolü ile kazanmıştı. Aktör Amrapurkar, 1991 senesinde Sadak (Yol) adlı filminde yine oynadığı "kötü karakter rolü" ile "Filmfare Ödülü"nün sahibi olmuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri