Bölgeselde zorlu hafta

BAL Ligi 6. Grupta bugün 17. hafta heyecanı yaşanacak. Sarayönü Belediye deplasmanda Narspor ile karşılaşacak
Konya Gençlerbirliği evinde Toroslar’ı ağırlarken, Çumra ise Demre deplasmanında terleyecek
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup’ta heyecan fırtınası bugün oynanacak 17. hafta maçlarıyla esmeye devam edecek. Sezonun ilk yarısında aldığı flaş sonuçlarla bir anda Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluğun en önemli adayları arasına giren, ancak ikinci yarının başlamasıyla birlikte düşüşe geçerek üst üste sekiz puan kaybedince aşağıya doğru ivme kaydeden Sarayönü Belediyespor, bugün son sıradaki Nevşehir Narspor’a konuk oluyor. Yeşil-siyahlı takımın rakiplerini diğer temsilcilerimiz yenmesine rağmen, kendilerinin neden bu kadar güç kaybettiğine kimse anlam veremiyor. Bilindiği gibi, Sarayönü Belediyespor ara transfer döneminde de hiçbir takviye yapmamıştı. Temsilcimiz bugün de puan kaybederse, kötü günler kapıda gibi görünüyor. Saat 13.30’da Nevşehir Gazi Stadında başlayacak olan Nevşehir Narspor-Sarayönü Belediyespor maçını Amasya ili Bölgesel hakemlerinden Selçuk Uyuşkan yapacak. Uyuşkan’ın yardımcıları Altan Serkan Yılmaz ve Ünal Kurt.
GENÇLERBİRLİĞİ TOROSLAR’I AĞIRLIYOR
Geçtiğimiz hafta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Akdeniz Belediyespor’u deplasmanda yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan ve dikkatleri üzerine çeken Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Gruptaki tek merkez temsilcisi Konya Gençlerbirliği, bugün şampiyonluğun bir başka iddialı takımı ve yine Mersin temsilcilerinden Toroslar Belediyespor’u konuk edecek. Saat 13.30’da Şehit Muharrem Samur Stadında başlayacak olan karşılaşmayla ilgili konuşan siyah-beyazlı takımın genç antrenörü İbrahim Özalp, “Deplasmanda Akdeniz Belediyespor maçını kazanarak ilk galibiyetimizi aldık ve moral bulduk. Oyuncularımın kendilerine güveni geldi. Toroslar Belediyespor maçına da galibiyet parolasıyla çıkacağız. Konyalı futbolseverlerin önünde yine kazanmak istiyoruz. İddialı konuşmak istemiyorum, kalan maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz. Önce şu maçı kazanalım, daha sonra tekrar bir açıklama yaparız” dedi. Konya Gençlerbirliği-Toroslar Belediyespor maçını Samsun ili Bölgesel hakemlerinden Ahmet Ateş yönetirken, yardımcılıklarını ise Muhittin Uysal ve Yüksel Basar yapacak. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Harun dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
ÇUMRA, DEMRE BELEDİYE DEPLASMANINDA
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta ilimizi temsil eden takımlardan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün kendisi gibi ligden düşmemek için çırpınan Demre Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta evinde Niğde karşısında şok bir yenilgi alan yeşil-kırmızılı takımın antrenörü Mümin Duru, “Neler olduğunu ben de anlayamadım. İlk yarının son haftasından itibaren mükemmel oynayan takım, Niğde karşısında birdenbire durdu. Hafta boyunca yaptığımız çalışmalarda, nerelerde hata yaptığımızı analiz ettik. Hatalarımızı en kısa zamanda giderip, tekrar başarılı kimliğimize döneceğiz. Demre Belediyespor, bu ligin iyi takımlarından birisi. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacak ve galip gelerek evimize döneceğiz. Ne olursa olsun, futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Onlar bu ligin en iyi futbolcuları” dedi.
Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un Demre Belediyespor’la yapacağı maç saat 13.30’da Kale Demre F.S Stadı’nda başlayacak. Maçı Aydın ili Bölgesel hakemlerinden Akif Yavuz yönetirken, yardımcılıklarını Kadir Gönülaçar ve Ersin Karademir yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri