Bölgesel’de umut haftası

Bölgesel amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz bu hafta oynayacakları maçları kazanarak yeniden bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Sarayönü Osmaniye deplasmanına çıkarken, Çatlühüyük Çumra Belediyespor Talasgücü’nü konuk edecek . Ligin dibine demir atan Karapınar ise Karaman Belediyespor ile evinde karşılaşacak. Her sezon olduğu gibi bu sezona da şampiyonluk parolası ile başlayan ancak beklenmedik puan kayıpları ile liderin 11 puan gerisine düşen Sarayönü Belediyespor bugün deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak. Sarayönü Belediyespor bu maçı kazanarak lider Ceyhanspor'un 3. sıradaki Meskispor ile karşılaşacağı haftada zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. 13 puan ile 5 sırada bulunan yeşil-siyahlılar 6 puan ile 11. sırada bulunan rakibinin istikrasız performansındın yararlanmak istiyor.

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak ardı ardına yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden bir hayli uzaklaşan Çatalhüyük Çumra Belediyespor telafi peşinde. Bugün ligin güçlü ekiplerinden Talasgücü Belediyespor'u evinde ağırlayacak olan Çumra ekibi rakibini mağlup ederek tekrar çıkışa geçmenin hesabını yapıyor. Çatalhüyük Çumra topladığı 11 puan ile 7. sırada yer alırken rakibi Talasgücü ise 14 puanla 4. sırada yer alıyor. Karapınar Belediyespor Karaman Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak ilk 3 puanı ile tanışmak istiyor. Ligde oynanacak maçların programı şu şekilde: Ceyhanspor-Mersin B.Şehir Bld.Meskispor, Toroslar Belediyespor - Kozan Bld.Spor , Niğde Belediyespor - Alpin Pozantı Gençlik Ve Spor, Kayseri Yolspor - Anamur Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Bld.Spor -Talasgücü Belediyespor, Karaman Belediyespor - Karapınar Belediyespor, Osmaniye Spor 2011- Sarayönü Belediyespor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri