Bölgeselde tatsız hafta

BAL Ligi'nde mücadele eden Konya takımları haftayı puan kaybı yaşarak kapattı. Evinde Akıncılarspor'u ağırlayan Akşehirspor rakibine 8-1 mağlup olurken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda konuk olduğu Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor haftayı puan kaybıyla kapattı. Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerimiz aldığı skorlar ve oynadığı oyunlarla Konyalı futbolseverleri üzdü. Akşehirspor evinde ağırladığı Akıncılarspor'a 8-1 mağlup olurken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda konuk olduğu Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı.

8 GOL YEDİ

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ligin 24.haftasında Nasreddin Hoca Stadyumu'nda ligin dibine demir atmış konumda bulunan Akıncılarspor'u ağırladı. Kırmızı-beyazlılar sahasında ağır bir yenilgi aldı. Sahaya altyapı oyuncuları ile çıkan Akşehirspor rakibinden yarım düzineden fazla gol yiyerek 8 - 1 mağlup oldu. Bu sonuçla Akşehirspor 23 puanda kalırken Akıncılarspor ise puanını 10'a yükseltti.

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Akşehirspor'da futbolcular kenti terk etti. Alacaklarını alamamaları nedeniyle kenti terk eden futbolcular alacaklarını alana kadar kente geri gelmeyeceklerini açıkladı.Dün oynanılan Akıncılarspor maçına U-19 takımında yer alan alt yapı oyuncuları ile çıkan Akşehirspor acı mağlubiyeti tattı. Dün alınan ağır mağlubiyetin ardından kırmızı-beyazlılarda taraftarlar yönetime isyan etti. Akşehirspor'da yönetimin hafta içerisinde ödeme yapıp futbolcuları yeniden kente döndürmesi bekleniyor.

PUANLAR PAYLAŞILDI

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ki bir diğer temsilcimiz olan Sarayönü Belediyespor ise ligin 24.haftasında Tavşanlı Linyitspor'a konuk oldu. Tavşanlı Ada Stadyumu'nda oynanılan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.Bu sonuçla Sarayönü Belediyespor puanını 36'ya Tavşanlı Linyitspor ise puanını 28'e yükseltti.

BÜYÜ BOZULMADI

Ligde 8 maçtır deplasmanda kazanamayan Sarayönü Belediyespor büyüyü yine bozamadı. Yeşil-siyahlılar ligin 24.haftasında deplasmanda konuk olduğu Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligde 8 maçtır deplasmanda kazanamayan Sarayönü Belediyespor kötü seriye devam diyerek 9 maça yükseltti. Yeşil-siyahlı temsilcimiz ligin 25.haftasında evinde Isparta Davrazspor'u ağırlayacak.

ISPARTA LİDER OLDU

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup 24.hafta maçlarında lider el değiştirdi. Evinde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u ağırlayan Isparta Davrazspor rakibini 2-0 yenerek liderliğe yükseldi. Grupta bugün oynanılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle :"Akşehirspor 1-8 Akıncılar, Serik Belediyespor 3 – 0 Eğirdirspor, Isparta Davrazspor 2 -0  Bucak Belediye Oğuzhanspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor 0-0 Sarayönü Belediyespor, Dumlupınar Üniversitesispor 4-1 Konyaaltı Belediyespor, Kepez Belediyespor 6-1 Hisar Belediyespor."

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri