Bölgeselde puanlı hafta

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta 25.hafta maçları tamamladı. Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor, Isparta takımlarına karşı çıktığı maçlardan puanla ayrıldı.

PUANLAR PAYLAŞILDI

Sarayönü İlçe Stadyumu'nda lider konumda bulunan Isparta Davrazspor'u ağırlayan Sarayönü Belediyespor, rakibine çelmeyi taktı. 90 dakikanın sonucu 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-siyahlı temsilcimizin tek golünü Fatih Görücü attı. Sarayönü Belediyespor bu sonuçla puanını 38'e, Isparta Davrazspor ise puanını 52'ye yükseltti. Ligin son haftasında Sarayönü Belediyespor deplasmanda Serik Belediyespor'a konuk olurken lider konumda bulunan Isparta Davrazspor ise evinde Konyaaltı Belediyespor'u ağırlayacak.

AKŞEHİR GÜLDÜ

Akşehirspor, yeni yönetimi ve yeni teknik heyetiyle çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz ligin 25.haftasında deplasmanda konuk olduğu Eğirdirspor'u 2-0 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanıştı.Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Ali Kireş attı. Akşehirspor bu galibiyetle puanını 26'ya yükseltmeyi başardı.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri