Bölgesel’de lig bitiyor

Böglesel Amatör Lig 5. Grupta 2013-2014 sezonu 3 hafta sona erecek. 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz kümede kalma mücadelesi verirken Ceyhanspor ile Niğde Belediyespor arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor.

Böglesel Amatör Lig 5. Grupta 2013-2014 sezonu  3 hafta sona erecek. 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz kümede kalma mücadelesi verirken Ceyhanspor ile Niğde Belediyespor arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligde 24. Hafta maçları Pazar günü oynanacak. Program şu şekilde: Talasgücü Belediyespor-Ceyhanspor, Karapınar Belediyespor-Toroslar Belediyespor, Mersin B.Şehir Bld.Meskispor - Niğde Belediyespor, Kozan Bld.Spor-Kayseri Yolspor,

Alpin Pozantı Gençlik Ve Spor           - Sarayönü Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Bld.Spor         - Karaman Belediyespor, Anamur Belediyespor-Osmaniye Spor 2011

SARAYÖNÜ VE ÇUMRA YARIŞIYOR      

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta Play-Out karşılaşması oynamadan direk kümede kalmak isteyen Sarayönü Belediyespor ve Ç.Çumra Belediyespor kritik puan hesapları yapıyor.

Ligin tamamlanmasına son üç karşılaşma kalan iki Konya temsilcisi olan Sarayönü Belediyespor ve Ç.Çumra Belediyespor arasında Play-Out mücadelesi başladı.

Ligdeki statü gereği bir başka Konya temsilcisi olan Karapınar Belediyespor'un düşmesi kesinleşirken, diğer iki Konya temsilcisi olan Sarayönü Belediyespor ve Ç.Çumra Belediyespor, aralarında ligi birinci tamamlayıp Play-Out stresinden uzak durmak istiyor.

Ligin bitimine sayılı karşılaşmalar kala Sarayönü Belediyespor ile Ç.Çumra Belediyespor'un son 3 karşılaşmasına bakıldığında, Yeşil siyahlı temsilcimiz son üç karşılaşmasını Pozantıspor, Kozan Belediyespor ve Meskispor'a oynayacak.

Ç.Çumra Belediyespor ise son üç karşılaşmasını Karaman Belediyespor, Ceyhanspor ve Toroslar Belediyespor ile oynayacak. Ç.Çumra Belediyespor, Ceyhanspor karşılaşmasını deplasmanda, Karaman Belediyespor ve Toroslar Belediyespor karşılaşmalarını iç sahada oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri