Bölgeselde liderlik haftası

Bölgesel Amatör Ligi 5 Grup'ta 5 hafta yarın oynanacak karşılaşmalarla geçilecek. Temsilcilerimizi birbirinden önemli maçlar bekliyor.

Bölgesel Amatör Ligi 5 Grup'ta 5 hafta yarın oynanacak karşılaşmalarla geçilecek. Temsilcilerimizi birbirinden önemli maçlar bekliyor. BAL'da 5. hafta maçları nefes kesecek. Sarayönü Belediyespor lider Ceyhanspor'u ağırlarken, Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Alpin Pozantı Gençlik ve Spor'u kendi evinde ağırlayacak. Bir başka Konya temsilcisi Karapınar Belediyespor ise Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile kendi evinde kozlarını paylaşacak.

SARAYÖNÜ LİDERLİK AŞKINA

Son iki sezondur 3. ligi son haftalarda kaybeden ve bu sezon işini baştan sağlama almak isteyen Sarayönü Belediyespor yarın grubun en önemli maçında lider Ceyhanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet alan Sarayönü Belediyespor 9 puanla 3 sırada bulunuyor. Ligde oynadığı tüm maçları kazanan Ceyhanspor ise 12 puan ile ilk sırada yer alıyor. Sarayönü Belediyespor bu maçı kazandığı takdirde liderliğe oturma şansı bulunuyor.

ÇUMRA SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Bu yıl ligin flaş takımlarından biri olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise yarın evinde Alpin Pozantı Gençlik ve Spor ile karşı karşıya gelecek. 9 puanla Sarayönü Belediyespor'un ardından 4 sırada bulunan Sarayönü temsilcisi bu maçı kazandığı takdirde 3 maçlık kazanma serisini 4 maça çıkarmış olacak. Rakip Alpin Pozantı ise 4 maçta aldığı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 6 puanla 8. sırada bulunuyor. Çatalhüyük Çumra Belediyespor ilk hafta Niğde Belediyespor karşısında aldığı sürpriz mağlubiyetin ardından çıktığı 3 maçı da kazanmış ve sahasında Sarayönü Belediyespor'u mağlup etme başarısını göstermişti.

KARAPINAR ÇIKIŞ ARIYOR

Bölgesel Amatör Ligi'ne bu sezon yükselen ve lige istediği gibi başlayamayan Karapınar Belediyespor hem kendisi için hemde Sarayönü ve Çumra için önemli bir maça çıkacak. Kendi evinde lig ikincisi Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile karşılaşacak olan Karapınar Belediyespor bu maçı kazandığı takdirde hem kötü gidişi durdurmuş olacak hem de diğer temsilcilerimiz Sarayönü ve Çumra'nın önünün açacak. Karapınar Belediyespor 4 maçta topladığı 1 puanla son sırada bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri