Bölgesel'de kan değişikliği

BAL'da Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor'da kan değişikliğine gidildi. Sarayönü Belediyespor'da teknik direktörlük koltuğuna Niyazi Kart getirilirken Akşehirspor'da ise teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Yağar getirildi.

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor'da geçtiğimiz gün akşam teknik adamlar değişti. Akşehirspor'da yönetim ile toplantı yapan Mehmet Tayfun Türkmen karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı alırken Sarayönü Belediyespor'da ise Erkam İpekten istifasını yönetime verdi. Akşehirspor, Mehmet Tayfun Türkmen'in yardımcısı olan Mustafa Yağar ile yola devam etme kararı alırken Sarayönü Belediyespor ise geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Niyazi Kart'ı teknik direktörlük koltuğuna getirdi.

GEÇEN SEZON ŞAMPİYON YAPTI

Geçtiğimiz sezon 3.Lig'in kapısından kıl payı dönen Sarayönü Belediyespor'da Erkam İpekten'in istifasının ardından takımı yakından tanıyan ve sezon başı Serik Belediyespor'u çalıştıran Niyazi Kart takımın başına getirildi. Niyazi Kart, geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor'u 5.Grup'ta şampiyon yapma başarısı gösterdi.Sarayönü Belediyespor Erkam İpekten yönetiminde oynadığı 9 maçta;  4 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 14 puanla 6.sırada yer alıyor. Sarayönü Belediyespor, hafta sonu evinde Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak.

3 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta göze hoş gelen futbol oynayarak birçok rakip takımın taraftarından alkış toplayan Akşehirspor'da Hisar Belediyespor maçı sonrası yönetim ve teknik heyet arasında gerçekleşen toplantıda Mehmet Tayfun Türkmen ile yollar ayrıldı. Kırmızı-beyazlılarda yönetim Mustafa Yağar'ı teknik direktörlük koltuğuna getirdi. Mustafa Ağar, geçmiş yıllarda Akşehirspor'u 2.Amatör Küme'den Bölgesel Amatör Lig'e yükseltme başarısı gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri