Bölgeselde güçlü rakipler

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele edecek Konya takımlarını güçlü rakipler bekliyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele edecek Akşehirspor, Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor’u güçlü rakipler bekliyor.

OSMANİYESPOR

Grubun önemli takımlarından bir tanesi olan Osmaniyespor, şampiyonluğa aday bir kadro oluşturdu. Kariyerli oyunculardan oluşan bir kadro kuran Osmaniyespor, Mehmet Ali Tunç, Ali Kafadar, Mustafa Taşkın, Cihat Can Yiğit, Ekrem Turhan, Ahmet Kılıçarslan, Ersin Keskin, Ali Korkmaz, Ahmet Çetinkaya, Eyüp Ataş, Abdurrahman Çubukçu, Ahmet Çenet gibi oyunculara sahip. Geçtiğimiz sezonda güçlü bir kadro kurmasına rağmen, yaşanan talihsizliklerden dolayı şampiyonluktan kopan Osmaniyespor, bu sene 3. Lig’e çıkmak istiyor.

ADANA TEMSİLCİLERİ

Grubun güçlü takımlarından olan Ceyhanspor, her yıl olduğu gibi yine hedefe oynayacak bir takım oluşturdu. Uğur Köprülü, Aydın İnanç, Murat Özdemir, İbrahim Akyüz, Azem Yavuz gibi önemli oyuncular sahip olan Ceyhanspor’un, bu sezon şampiyonluk yarışında bende varım diyen takımlardan olması bekleniyor. Öte yandan Ceyhan’ı bu sezon iki takım temsil edecek. Ceyhan’ın bir başka temsilcisi de Ceyhan Doğanspor, bu yıl ilk defa BAL’da mücadele edecek olan C.Doğanspor’un mütevazi bir takımla mücadele edeceği öngörülüyor. Adana temsilcilerinden Seyhan Belediyespor, yine grubun mütevazi takımlarından biri olarak görünüyor.

MERSİN TEMSİLCİLERİ

Mersin temsilcilerinden Meskispor, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Bu yıl yine şampiyonluğa oynayacağı düşünülen Meskispor, önemli oyuncularını transfer döneminde başka takımlara kaptırsa da yine de bazı sağlam isimleri korumayı başardı. Yine Mersin temsilcilerinden Anamur Belediyespor ve Erdemli Belediyespor, genç kaliteli oyunculara sahip olsa da mütevazi takımlar olarak göze çarpıyor. Toroslar Belediyespor ve Meskispor’da daha önceki sezonlarda mücadele etmiş tecrübeli isimlerle kadrolarını takviye eden her iki takım kolay rakipler olarak göze çarpıyor.

KARAMAN BELEDİYESPOR

Karaman Belediyespor, bu sezona yeniliklerle giriyor. Sahası köklü bir tadilattan geçen Karaman Belediyespor, forma renklerini de sarı-kırmızı ile değiştirdi. Geçtiğimiz sezon grubun önemli takımlarından bir tanesi olan Karaman, bu yıl yaptığı önemli transferler gücüne güç kattı. Murat Çaydemir, Ulaş Abdan, Hasan Özçelik, Cihan Fatih Özdemir, Ömer Faruk Kertel gibi önemli oyuncuları alan sarı-kırmızılılar, grubun kök söktüren takımlarından birisi olacak gibi görünüyor. Hazırlık döneminde üç karşılaşma yapan Karaman, Çorluspor'la 1-1 berabere kaldı. Konyaspor A2’yi 3-1, Yıldızeli Birlik’i 5-0 yendi.

AKSARAY’DAN 2 TAKIM

Bu yıl Aksaray’ı Aksaray 1989 ve 68 Yeni Aksarayspor olmak üzere iki takım temsil edecek. Geçtiğimiz sezon 3. Lig’den düşen 68 Yeni Aksarayspor, 3. Lig kadrosunu korumak istese de çoğu oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kaldı. Transferlerde de sessiz kalan 68 Yeni Aksarayspor’un nasıl bir grafik sergileyeceği merak konusu. Kulüp içerisinde karışıklıkların yaşandığı 68 Yeni Aksarayspor’da herhangi bir şampiyonluk iddiası yer almıyor. Öte yandan iddiası olmayan Aksaray 1989, yine grubun orta halli takımlarından bir tanesi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri