Bölgeselde devlerin savaşı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta yer alan Sarayönü Belediyespor sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta yer alan Sarayönü Belediyespor sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak. Sezon başından beri zirve yarışının içinde olan yeşil-siyahlılar bugün karşılaşacağı rakibi Emirdağspor’u deplasmanda devirerek Play-Off’u garantilemek istiyor. Haftaya rakibinin 2 puan önünde 46 puanla giren temsilcimiz Afyon deplasmanından en kötü ihtimalle beraberlikle ayrılmayı istiyor. Sarayönü zorlu maçı kazanırsa bitime 1 hafta kala Play-Offlar’a katılmayı garantileyecek.

Ekibimizin yenilmesi durumunda ise avantaj Emirdağspor’a geçecek. Emirdağ Futbol Sahasında oynanacak bu önemli müsabakanın başlama saati 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı; Ahmet Aslan, Volkan Karabulut, Samet Mutlu hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. hakemi ise Tayanç Eldemir. Bu önemli maçın hazırlıklarını Konya’da yapan ve Şehit Muharrem Samur Sahasında hazırlıklarını tamamlayarak önceki gün Afyon’a giden ekibimizde sezonu kapatan Murat dışında eksik yok.

Afyon’a çok sayıda taraftarının da gideceği ve zorlu deplasmanda takımın yalnız bırakılmayacağı öğrenildi. Yeşil-siyahlıların deneyimli teknik direktörü Niyazi Kart çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, “Rakibimizde, bizde kazanmak için sahaya çıkacağız. Stresi yüksek bir maç olacak. Oyuncularıma güveniyorum. Verdiğimiz görevleri yerine getirebilirlerse istediğimizi alarak sahadan ayrılabiliriz. Bu takım 3. Lig’i hak ediyor. Umarım bir aksilik yaşamadan Konya’ya döneceğiz” dedi.

Zirvenin belirleneceği son 90’a ise Sarayönü Belediyespor taraftarı önünde çıkarken, Emrespor, Konya deplasmanında Beyşehir Belediyespor, Emirdağspor’da düşmeme mücadelesi veren Manavgat Belediyespor’a konuk olacak. Afyon deplasmanında puan yada puanlarla dönmeyi hedefleyen temsilcimiz Burdur Şekerspor maçı ile birlikte tur atmayı amaçlıyor. Ligin 21. haftasında oynanacak ve tamamı saat 14.30’da başlayacak maçların programı şu şekilde: Isparta İl Özel İdare Spor-Demre Belediyespor, Emrespor-Kumluca Belediyespor, Selçuklu Belediyespor-Beyşehir Belediyespor, Burdur Şekerspor-Ispartaspor, Emirdağspor-Sarayönü Belediyespor, Manavgat Belediyespor-İhsaniye Belediyespor.

BAL’DA KONYA DERBİSİ

Ayrıca Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde bugün Konya Derbisi heyecanı yaşanacak. Ligde orta sıralarda yer alan ve her hangi bir iddiası kalmayan Selçuklu Belediyespor, düşme hattında yer alan ve son iki haftaya azda olsa umutlu giren Beyşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediye Stadyumu’ndaki karşılaşmanın başlama saati 14.30’da. Konya derbisini Ahmet Öztürk, Saime Akar, Abdülkadir Demirağ hakem 3’lüsü yönetecek. Maçın 4. hakemi ise Ahmet Bilal Deniz.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri