Bölgeselde derbi günü

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor bugün Sarayönü İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi hakem Levent Gümüşdere yönetecek

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'un 14.haftasında oynanması planan ve ertelenen Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor bugün karşı karşıya gelecek. İki temsilcimizde dün maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bugün Sarayönü İlçe Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 14.00'te başlayacak. Mücadeleyi Levent Gümüşdere yönetecek. Gümüşdere'nin yardımcılıklarını Erdi Öz ile Nasih Karaçal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Zeki Erdem Şen.

SARAYÖNÜ ÜZGÜN

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kepez Belediyespor'a 3-0 mağlup olarak ağır bir mağlubiyet alan Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlı temsilcimiz  maç saatini beklemeye başladı. Futbolcularına Kepez Belediyespor mağlubiyetini unutmalarını söyleyen Niyazi Kart, Akşehirspor maçından mutlak 3 puan ile ayrılmaları gerektiğini ifade etti.Yeşil-siyahlı temsilcimizde çok önemli bir eksik bulunmuyor.

AKŞEHİR MORALLİ

Ligin 15.hafta mücadelesinde Nasreddin Hoca Stadyumu'nda ağırladığı Konyaaltı Belediyespor'u Ali Kireş'in attığı 3 golle mağlup ederek moral bulan Akşehirspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Konya derbisinin hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar maç saatini beklemeye başlarken bugün öğle saatlerinde karayolu ile Sarayönü'ne gelecek. Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor'u yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

6.KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor bugün tarihlerinde 6.kez karşı karşıya gelecek. İki ekip daha önce 5 kez karşı karşıya geldi. Daha önce oynanan maçlarda 2 kez Sarayönü Belediyespor ve 2 kez Akşehirspor kazanırken 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Nasreddin Hoca Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarayönü Belediyespor 2-0 kazanmıştı.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri