Bölgesel'de 3'te 3 yaptık

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor,Selçuklu Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor haftayı galibiyetle kapatarak spor kamouyunu sevindirdi

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri haftayı galibiyetle kapattı. Lider Sarayönü Belediyespor deplasmanda Karaman Belediyespor'u 2-1'le geçerek liderliğini devam ettirdi. Selçuklu Belyediyespor ise sahasında Koca Sinan Şimşekspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerekm moral buldu. Çatalhüyük Çumra Belediyespor da sahasında akdeniz Belediyespor'u 3-0 gibi net bir skorla yenerek haftayı galibiyetle kapattı.  

SELÇUKLU 4. GALİBİYETİNİ 4 GOLLE ALDI

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden ve tek merkez temsilcisi olan Selçuklu Belediyespor  sezonun 12. hafta maçında sahasında son sıradaki Kocasinan Şimşekspor'u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir futbol sergileyen mavi-beyazlı ekip rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek 4. galibiyetini aldı. Selçuklu Belediye Stadında oynanan müsabakaya Selçuklu Belediyespor etkili futbolla başladı. Maçın henüz başında Furkan bomboş kaleye topu yuvarlayamadı ve mavi-beyazlı ekip 1-0 öne geçme şansı kaçırdı. Bu dakikadan sonrada zayıf rakibi karşısında pozusyon bulmakta zorlanmayan Selçuklu Belediyespor sağlı sollu ataklarla rakibini bunalttı.

Selçuklu Belediyespor 25. dakikada kullandığı korner atışında Enes'in kafası ile 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Furkan defansın hatasını iyi değerlendirdi.  Defansın sektirdiği topu önünde bulan Furkan bomboş kaldı ve hızla ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan genç oyuncu topu kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu.
Zayıf rakibi karşısında rahat futbol oyanayan Selçuklu Belediyespor 2-0 öne geçtikten sonra çok daha rahat bir oyun sergiledi. İlk yarının sonlarına doğru Furkan ile 3. golünü buldu ve soyunma odasına 3-0'lık üstünlük ile girdi. 2. yarıya 3-0'lık skorun rahatlığı ile başlayan mavi-beyazlı ekip çok geçmeden 4. golü buldu. 60. dakikada Kadir karambolde önünde bulduğu topa iyi vurdu ve takımını 4-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Selçuklu Belediyespor 4. galibiyetini 4 golle aldı.

SARAYÖNÜ ZİRVEDE DEVAM DEDİ

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Sarayönü Belediyespor, deplasmanda oynadığı maçta bir hafta öncesinin lideri Mersin’i deviren Karaman Belediyespor'u 2-1 yenerek zirve keyfini devam ettirdi. Sarayönü Belediyespor bir önceki haftada Karaman Belediyespor'un Mersin'i yenmesiyle liderluk koltuğunu devralmıştı.

ÇUMRA AKDENİZ'İ RAHAT GEÇTİ

Çatalhüyük Çumra Belediyespor sahasında oynadığı maçta Akdeniz Belediyespor'u 3-0 yenerek Pozantı yenilgisini telafi etti. Kırmızı-yeşilli ekip aldığı galibiyetle puanını 22'ye çıkardı ve zirve takibini sürdürdü.

STAD: Selçuklu Belediyesi
HAKEMLER: Adem Türkmen, Faruk Barış Öztürk, Ali Tez
SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Gökhan, Sefa, Enes, Samet, Çağdaş, Erdal, Mevlüt, Burak, Furkan, Muzaffer, Kadir
KAYSERİ KOCA SİNAN ŞİMŞEKSPOR: Bülent, Mehmet, Musa, Yiğit, Engin, Mustafa, Alperen,Ahmet, Ali, Tunç, Serkan
GOLLER: Dk. 27,42 Furkan, 25 Enes, 60 Kadir  (Selçuklu Belediyespor)

STAD: Çumra İlçe
HAKEMLER: Müjdat Duman, Saime Akar, Ferhat Alkan
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR: Serkan, H.Hüseyin, İsmail, Ahmet, Sabit, Ebubekir, Salih, Tevfik, Rafet, Veysel, Serkan
AKDENİZ BELEDİYESPOR: Cengiz, Tarık, Tugay, Şehmuz, Mustafa, Ahmet, Semih, Erdi, Emrecan, Salih, Uğur
GOLLER: Dk. 14, 71 Salih, 62 Serkan (Çatalhüyük Çumra Belediyespor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri