Bölgeselde 2. hafta mesaisi

Bölgesel Amatör Lig’de hafta sonu 2. hafta maçları oynanacak. Bu ligde mücadele eden temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Karapınar Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya ekipleri hafta sonu sezonun 2. hafta maçına çıkacak. Sezonun açılış maçında karşı karşıya gelen temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor Karapınar Belediyespor maçında gülen taraf 5-1’lik skorla Sarayönü olmuştu. Diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise sahasında Niğde Belediyespor’u 1-0 yenilmişti. Temsilcilerimiz pazar günü 2. hafta maçlarına çıkacak.

SARAYÖNÜ TALASGÜCÜ’NÜ BEKLİYOR

Lige farklı Karapınar Belediyespor galibiyeti ile başlayan Sarayönü Belediyespor ilk haftadan oturduğu liderlik koltuğunu korumak istiyor. Yeşil-siyahlı ekip sezonun 2. hafta maçında sahasında Kayseri Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak. Sarayönü Belediyespor bu maçı kazanarak puanını 6 yapmak istiyor. Yeşil-siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını antrenör Niyazi Kart yönetiminde sürdürüyor. Rakip Kayseri Talasgücü Belediyespor sezonun ilk hafta maçında bir diğer Kayseri temsilcisi Yolspor ile golsüz berabere kalarak sezona 1 puanla başlamıştı.

KARAPINAR TELAFİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Bu yıl ligde ilk sezonunu geçiren Karapınar Belediyespor sezonun ilk maçında renktaşı Sarayönü Belediyespor’a karşı farklı bir yenilgi alarak Bölgesel Amatör Lig macerasına kötü bir başlangıç yaptı. Yeşil-siyahlı ekip biran önce bu yenilgiyi unutup önündeki uzun maratonda neler yapabileceğinin planlarını yapıyor. Karapınar Belediyespor sezonun 2. haftasında deplasmanda Anamur Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-siyahlı ekip bu maçı kazanarak yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Anamur ekibi ilk maçında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor’a 2-1 mağlup olmuştu.

ÇUMRA KAYSERİ’YE GİDECEK

Ligde mücadele eden diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor sezonun ikinci haftasında deplasmanda Kayseri Yolspor’a konuk olacak. Kırmızı-yeşilli ekip sezonun ilk hafta maçında sahasında Niğde Belediyespor’a 1-0 yenilmişti. Çumra ekibi deplasmanda oynayacağı bu maçı kazanarak ilk puanlarını almak istiyor. Kayseri Yolspor sezonun ilk haftasında diğer Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Ligde oynanacak 2. hafta maçlarının programı şu şekilde: Toroslar Belediyespor-Ceyhanspor, Niğde Belediyespor-Karaman Belediyespor, Kayseri Yolspor-Çatalhüyük Çumra Bld.Spor, Sarayönü Belediyespor-Talasgücü Belediyespor, Anamur Belediyespor -Karapınar Belediyespor, Alpin Pozantı Gençlik ve Spor- Mersin B.Şehir Bld.Meskispor, Kozan Bld.Spor -Osmaniye Spor 2011

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri