Bölgeselciler boş durmuyor

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor pazartesi günü oynayacakları karşılaşmaların hazırlıklarına dün gerçekleştirdikleri antrenmanlarla başladı

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor pazartesi günü oynayacakları karşılaşmaların hazırlıklarını sürdürüyor. Akşehirspor evinde Kepez Belediyespor'u ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda Sandıklıspor'a konuk olacak.

HEDEF ZİRVEYE TIRMANMAK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta geçtiğimiz hafta Konyaaltı Belediyespor'u 1-0 yenerek Sarayönü Belediyespor, pazartesi günü Sandıklı İlçe Stadyumu'nda konuk olacağı Sandıklıspor karşılaşmasının hazırlıklarına dün başladı. Kendi tesislerinde yaklaşık 1.5 saat yenileme antrenmanı yapan Sarayönü Belediyespor, Sandıklıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılarda tek hedef 3 puan. Niyazi Kart ve öğrencileri Sandıklıspor maçından 3 puanla ayrılarak zirveye tırmanmak istiyor. Sandıklıspor – Sarayönü Belediyespor mücadelesi pazartesi günü saat 14.00'te oynanacak.

AKŞEHİR'DE KRİZ DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden bir diğer takım olan Akşehirspor ise geçtiğimiz haftayı maç oynamadan bay geçti. Maddi sorunlar yaşayan kırmızı-beyazlılarda akibetinin ne olacağı merak konusu. Akşehir Belediyesi takıma verdiği desteği çektiğini açıklarken Akşehirspor Başkanı ise istifa etti. Akşehirspor'da futbolcular bunca yaşanılan belirsizliğe rağmen pazartesi günü Nasreddin Hoca Stadyumu'nda ağırlayacağı Kepez Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılarda çok önemli eksiklik bulunmazken tek hedef 3 puan. Akşehirspor rakibini yenerek alt sıralardan kurtulmak istiyor.

TFF'DEN SINAV AYARI

Öte yandan pazar günü gerçekleşecek olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı nedeniyle Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta oynanacak olan karşılaşmalar ertelendi.Ligde pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar pazartesi günü oynanacak. Pazartesi günü Akşehirspor Nasreddin Hoca Stadyumu'nda Kepez Belediyespor'u ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda Sandıklıspor'a konuk olacak.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri