Bölgesel Lige seçim arası

Bölgesel Amatör Lige geçtiğimiz hafta verilen Yüksek Öğretime Giriş Sınavı arasının ardında bu hafta da yerel seçim arası verildi.

Bölgesel Amatör Lige geçtiğimiz hafta verilen Yüksek Öğretime Giriş Sınavı arasının ardında bu hafta da yerel seçim arası verildi. Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor  ve Karapınar Belediyespor  24. hafta maçlarını 6 Nisan tarihinde oynayacak.  

ÇUMRA KARAMAN’I KONUK EDECEK

Ligde Play-Out maçı oynamak istemeyen Çatalhüyük Çumra Belediyespor  sezonun 24. Haftasında 6 Nisan Pazar Günü sahasında Karaman Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.Sarayönü Belediyespor ile Play-out maçı oynamamak için yarışan Çumra ekibi bu karşılaşmayı kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

SARAYÖNÜ ADANA ‘DA PUAN ARAYACAK

Çatalhüyük Çumra gibi Play-Out maçı oynamak istemeyen Sarayönü Belediyespor deplasmanda Alpin Pozantı’ya konuk olacak.6 Nisan Pazar Günü oynanacak maç saat 14.30’da başlayacak.  Sarayönü Belediyespor zorlu maçı kazanarak Çumra ile arasındaki puan farkını koruyarak sezonu bu şekilde tamamlamak istiyor.  Sarayönü Belediyespor sezonu Çumra’nın önünde bitirdiği takdirde Play-Out maçı oynamayacak

KARAPINAR TOROSLAR’I AĞIRLAYACAK
Bu sezon ilk defa bu ligde mücadele eden  Karapınar Belediyespor sahasında Toroslar Belediyespor’u konuk edecek. Küme düşmesi kesinleşen Karapınar Belediyespor rakibi karşısında prestij mücadelesi verecek. Karapınar Belediyespor-Toroslar Belediyespor maçı 6 Nisan Pazar günü Karapınar Atatürk Stadında oynanacak.karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri