Bölgesel Ligde zorlu hafta sonu

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden temsilcilerimiz ligin 7. haftasında bugün birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcilerimiz ligin 7. haftasında bugün birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak. Lig’de 3. sırada bulunan Selçuklu Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Isparta İl Özel İdare Spor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Konya debisinde Beyşehir Belediyespor’u mağlup eden Sarayönü Belediyespor, evinde Ispartaspor ile karşılaşacak. Ligde moral arayan Beyşehir Belediyespor ise deplasmanda Manavgat Belediyespor önünde zorlu bir sınava çıkacak.

 

SARAYÖNÜ’DE HEDEF GALİBİYET

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele veren Sarayönü Belediyespor bugün kendi sahasında Ispartaspor’u ağırlayacak. 13.30’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı İsmail Mutlu yönetecek. Mutlu’nun yardımcılığını ise Kadir Gönülaçar ve Ahmet Oğuz Yılmaz yapacak. Geçtiğimiz hafta Beyşehir Belediyespor’u farklı mağlup eden yeşil-siyahlılar, kendi sahasında konuk edeceği Ispartaspor’u da eli boş göndermek istiyor.

 

Temsilcimizde Memiş ve Hakan Dörtyol’un sakatlıkları sürerken, Hakan’ın bu maçta forma giyebileceği açıklandı. Kumluca maçında kırmızı kart gören kaleci Mustafa Yılmaz ise cezasını bu maç ile dolduracak.

 

İyi bir takım olduklarının altını çizen Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, “Yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle sahamızda önemli puanlar kaybettik. Bu şanssızlığa son vermek için Ispartaspor karşısına çıkacağız. Üst üste 2 maç kazanabilsek bizi kimse tutamaz. Maalesef galibiyet serisi yakalayamadık. Sahamızda taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Rakibimiz her ne kadar grubun alt saralarında yer alsa da yeni bir oluşum içine girdiler. Yönetim istifa etmesine rağmen Ispartalı işadamları her maça yüksek prim veriyor. Bu nedenle bilenerek Sarayönü’ne gelecekler ama biz taraftarımızın desteğiyle 3 puanı alan taraf olacağız” dedi.

 

SELÇUKLU, ISPARTA İL ÖZEL İDARE’Yİ AĞIRLIYOR

 

Selçuklu Belediyespor bugün 13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde Isparta İl Özel İdarespor ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Mavi-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Ligde iyi bir çıkış yakalayan ve son iki maçını kazanan temsilcimiz Isparta temsilcisi ile oynayacağı maçı da kazanarak zirve tırmanışını sürdürmek ve iç sahada 4’te 4 yapmak istiyor. Isparta İl Özel İdarespor maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Selçuklu Belediyespor Teknik Direktörü Zekeriya İğdeli, “Bugün kendi evimizde zor bir sınav vereceğiz. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

BEYŞEHİR, MANAVGAT DEPLASMANINDA

 

Ligde zor günler geçiren Beyşehir Belediyespor ise bugün 13.30’da deplasmanda Manavgat Belediyespor ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını Beyşehir’de yaptığı antrenmanla tamamlayan temsilcimiz Manavgat’ta kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Mavi-Beyazlılarda kırmızı kart cezalısı olan kaptan Nail Vurucu ve kaleci İsmail Manavgat maçında forma giyemeyecek. Sarayönü maçında önemli bir sakatlık geçiren Mücahit’in ise herhangi bir sağlık sorununun ortaya çıkmadığı, bu maçta görev verilirse sahadaki yerini alabileceği öğrenildi. Manavgat Belediyespor maçını kazanarak ligdeki kötü gidişe son vermek istediklerini ifade eden Antrenör Nail Vurucu “ Ligde kötü bir gidişatımız var. Bu kötü gidişata son vermek istiyoruz. Manavgat Belediyespor maçını kazanarak haftayı 3 puanla kapatacağız” dedi. Ligin 7. haftasında bugün oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Sarayönü Belediyespor-Ispartaspor Manavgat Belediyespor-Beyşehir Belediye Emirdağspor-Kumluca Belediye Spor Burdur Şekerspor-Demre Belediyespor Selçuklu Belediyespor-Isparta İl Özel İdare Spor Emrespor-İhsaniye Belediye Spor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri