Bölgesel Ligde tek puan çıkardık

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden takımlarımız 18.haftayı kötü sonuçlarla tamamladı.

Geride kalan haftada tek puan çıkaran ekip Çatalhüyük Çumra Belediyespor oldu.  Kırmızı-yeşilli ekip deplasmanda Pozantıspor ile 1-1 berabere kaldı.  Sarayönü Belediyespor ise sahasında Ceyhanspor’a 7-1 gibi farklı bir skorla yenildi. Karapınar Belediyespor da  deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’a  3-0 yenildi.

SARAYÖNÜ BELEDİYE TARİHİ FARK YEDİ
Bölgesel amatör Ligde her sezon şampiyonluğa oynayan ve bu sezonda ligdeki en kötü performansını sergileyen Sarayönü Belediyespor sezonun 18. hafta maçında sahasında lider Ceyhaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-siyahlı ekip rakibi karşısından 7-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Sarayönü Belediyespor 4. sezonunu geçirdiği bu ligde en farklı yenilgisini de bu şekilde  aldı.

ÇUMRA DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ
Çatalhüyük Çumra Belediyespor Pozantıspor deplasmanından 1-1’lik sonuçla dönerek haftayı 1 puanla kapattı ve puanını 24’e yükseltti. Anamur Belediyespor maçının henüz tescil edilmemesi nedeniyle kırmızı-yeşilli ekibin bir maç eksiği bulunuyor. Bu maç tescil edildikten sonra Çatalhüyük Çumra Belediyespor puanını 27 yapacak ve Sarayönü Belediyespor ile arasındaki puan farkını 1’e indirecek. Bu iki ekip artık Play-Out maçı oynamamak için mücadele edecek.

KARAPINAR LİGE ALIŞAMADI  
Bu sezon ilk defa bu ligde mücadele eden Karapınar Belediyespor bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı. Geride kalan haftada deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’a konuk olan yeşil-siyahlı ekip bu maçtan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Karapınar Belediyespor  bu lige henüz hazır olmadığını  ortaya koyduğu performansla gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri