Bölgesel Ligde Konya derbisi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta bulunan Konya takımları Beyşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor bugün Beyşehirde karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta bulunan Konya takımları Beyşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor bugün Beyşehir’de karşı karşıya gelecek. Beyşehir 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı Cengiz Barçın, Aydın Güncan, Fikri Çakmaklı hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Hasan Dikener. İki ekipte ligde istediğini bulamadı. Selçuklu ekibi bu maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Beyşehir Belediyespor ise alt sıralardan kurtulma hesapları yapıyor. Diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise evinde en yakın takipçisi Emirdağspor’u konuk edecek. Sarayönü İlçe Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Mehmet Türk, Süleyman Gücek, Hakan Akköl hakem üçlüsü yönetirken müsabakanın 4. hakemi Konya Bölgesinden Neslihan Boyalı olacak.  Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, Emirdağ ile sezonun en kritik maçını oynayacaklarını ve kazanarak zirve yolunda önemli bir adım atmak istediklerini söyledi. Kart, zirveye oynayan iki takımı karşı karşıya getirecek mücadelede Emirdağ, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak mağlup etmek ve önemli bir avantaj yakalamak istediklerini belirtti

Bölgesel Amatör Lig’de 10. hafta maçları bugün oynanacak. Zirve mücadelesi veren takımların maçlarına sahne olacak haftada şampiyonluk kovalayan Sarayönü Belediyespor sahasında Emirdağ’ı konuk edecek. Haftaya 20 puanla ikinci sırada giren temsilcimiz, aynı puandaki rakibini mağlup etmek istiyor. yakından ilgilendiren bir diğer maçta ise lider Kumluca Belediyespor ile 4. sıradaki Emrespor karşılaşacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri