Bölgesel Ligde hedef 2’de 2 yapmak

Bölgesel AmatörLig 7.grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor bugün sezonun 18.hafta maçlarına çıkacak.

Bölgesel AmatörLig 7.grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor bugün sezonun 18.hafta maçlarına çıkacak. Sarayönü Belediyespor evinde Eğirdirspor’u konuk ederken Akşehirspor deplasmanda  Tavşanlı Linyit’e konuk olacak. Karşılaşmalar saat 14.00’da başlayacak.   

SARAYÖNÜ TAKİPÇİSİ İLE OYNAYACAK 

Sarayönü Belediyespor sezonun 18. Hafta maçında sahasında Eğirdirspor ile karşılaşacak. Isparta temsilcisi  2 puanlık farkla Yeşil-siyahlı ekibin bir basamak gerisinde yer alıyor. 26 puanla 5.sırada yer alan Sarayönü Belediyespor bu maçı kazanarak rakibi ile puan farkını açmak istiyor. zorlu mücadele yarın saat 14.00’da Sarayönü İlçe stadında oynanacak.

AKŞEHİR  ZOR DEPLASMANDA

Akşehirspor  sezonun 18. Hafta maçında deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.  Rakibi ile arasında 3 puanlık fark bulunan kırmızı-beyazlı ekip bu maçı kazanarak puan farkını kapatmak istiyor.

Ligde 18.haftanın maç programı şu şekilde: Konyaaltı Belediye Spor-Akıncılar, Sarayönü Belediyespor-Eğirdir Spor, Isparta Davraz Spor-Serik Belediyespor, Tki Tavşanlı Linyitspor-Akşehirspor, Dumlupınar Üniversitesi -Kepez Belediyespor,  Sandıklıspor-Hisar Belediye Spor

HAKAN ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri