Bölgesel Ligde ‘Hava’ aldık

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri 2013-2014 sezonunun ilk yarısının son haftasında oynadıkları maçlardan yenilgi ile ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri 2013-2014 sezonunun ilk yarısının son haftasında oynadıkları maçlardan yenilgi ile ayrıldı. Sarayönü Belediyespor evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’a 3-0 yenilirken diğer temsilcilerimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Karapınar Belediyespor deplasmanda kaybetti. Temsilcilerimiz aldıkları bu yenilgilerle ligin devre arasına moralsiz girdi.

SARAYÖNÜ ‘BUZ’ KESTİ

Grupta liderlik şansını zora sokan Sarayönü Belediyespor 2.’likten de 11 puan uzakta kaldı. sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’a 3-0 yenilen Yeşil-siyahlı ekip Niğde Belediyespor’un Talasgücü’nü 4-1 yenmesiyle birlikte rakibinden 11 puan geriye düştü. Maçta rakibin gollerini Burak Saygın (2) ve Recep Göktaş attı. Sarayönü Belediyespor sezonun ilk yarısını şampiyonluk ve 2.’lik hedefinden büyük bir ara ile uzaklaşmış şekilde tamamladı.

ÇUMRA DEPLASMANDA KAYIP

Ligin bir başka iddialı Konya ekibi Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise deplasmanda Toroslar Belediyespor’a 2-0 yenildi. Geride kalan haftada lig lideri Ceyhanspor’a ilk yenilgisini tattıran kırmızı-yeşilli ekip bu hafta deplasmanda istediği galibiyeti alamadı ve Sarayönü ile birlikte 2.’nin 11 puan gerisinde kaldı.

KARAPINAR GALİBİYET ALAMADAN KAPATTI

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde ilk defa mücadele eden Karapınar Belediyespor ilk devrenin son maçında Kayseri Yolspor’a 2-1 yenildi. 2013-2014 sezonun ilk yarısını galibiyet alamadan kapatan yeşil-siyahlı ekip sıralamada da son basamakta kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri