Bölgesel Ligde Çumra’nın liderliği sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grupta 5. hafta maçları oynandı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grupta 5. hafta maçları oynandı.

Çatalhüyük Çumra Belediyespor Gelendostspor’u 2-1 yenerek liderliğini devam ettirdi. Sarayönü Belediyespor da deplasmanda Isparta 32 Emrespor’u 2-0 yenerek zirve takibini devam ettirdi.

Konya derbisinde karşı karşıya gelen Akşehirspor ve Ereğlispor golsüz berabere kalarak puanları paylaştı. Gölyazı Belediyespor ise deplasmanda Su Durağı Gençlerbirliği’ne 4-1 yenildi. Grubun son maçında ise Eşmekaya Sultanhanıspor sahasında Eskil Belediyespor’a 3-1 yenildi.

ÇUMRA BELEDİYESPOR’DAN RAKİBİNE TEPKİ

Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 2.Grup'ta mücadele eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, ligin 5.haftasında sahasında konuk ettiği Gelendostspor'u son dakika golüyle 2-1 yendi. Ev sahibi ekip maç sonunda Isparta ekibi soyunma odasına zarar verdiğine dair görseller paylaşarak açıklama yaptı.

Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un açıklaması şu şekilde:"Kulübümüzle ilgili olumsuz algı yönetmeye çalışan rakip takım yönetici, teknik heyet ve sporcuları soyunma odamıza vermiş oldukları zarar, teknik heyete, yöneticiliğe ve sporculuğa yakışmayan provokatör hareketleri ve sözleri esefle kınıyoruz."

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri