Bölgesel Ligde 5. hafta mesaisi

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden temsilcilerimiz bugün 5. hafta maçına çıkacak. Geride kalan haftada temsilcilerimiz 3 puanları hanelerine yazdırmışlardı
Ligin ilk 3 haftasında galibiyetle tanışamayan Beyşehir Belediyespor ilk 3 puanını deplasmanda alırken, Sarayönü ve Selçuklu Belediyespor ise 2. galibiyetleriyle tanıştılar.
Sarayönü Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Demre Belediyespor’u 2-0 mağlup ederken, Selçuklu Belediyespor ise Burdur Şekerspor’u kendi sahasında aynı skorla 2-0 yenmeyi başardı. Grupta ilk 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamayan Beyşehir Belediyespor ise grubun en zayıf takımı olarak gösterilen İhsaniye Gençlerbirliği’ni deplasmanda 4-1 mağlup ederek siftah yaptı. BAL 7. grupta sezonun 5. hafta maçları bugün oynanacak. Müsabakalar 13.30’da başlayacak.
Temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor sahasında Kumluca Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Sarayönü İlçe Stadında oynanacak. Oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik bir de yenilgi alan yeşil siyahlı-ekip topladığı 4 puanla haftayı 4. sırada tamamladı. Rakip Kumluca Belediyespor ise 10 puanla grubun 2. sırasında yer alıyor. Sarayönü Belediyespor rakibini yenerek üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Sarayönü İlçe Stadındaki maçı hakkında konuşan Sarayönü Belediye ve Sarayönü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Ligde şu ana kadar bazı oyuncularımızın eksik olması nedeniyle beklenmedik puanlar kaybettik. Ancak iddiamızdan vazgeçmiş değiliz. Kumluca Belediyespor maçını kazanarak hem taraftarlarımızı sevindirecek, hem de zirve için var olduğumuzu göstereceğiz. Her zaman olduğu gibi tribünleri doldurup, takımlarını desteklesinler. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi, yarı yoldan dönmeye niyetimiz yok. Sonuna kadar mücadeleye devam” dedi.
Geçtiğimiz hafta sahasında Burdur Şekerspor’u 2-0 yenerek puanını 6 ya yükselten Selçuklu Belediyespor, geçtiğimiz Hafta Beyşehir Belediyespor’dan ağır bir yenilgi alan İhsaniye Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma Selçuklu Belediyesi Stadında oynanacak. Selçuklu Belediyespor 4. haftayı 6 puanla 6. sırada tamamladı. İhsaniye Belediyespor ise sıralamada sonuncu olan ve ligde puanla tanışamayan tek takım. Mavi-beyazlı temsilcimizin antrenörü Zekeriya İğdeli, “Herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok, sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Geçtiğimiz hafta yine sahamızda kazanmıştık, bu üç puanın anlam kazanabilmesi için İhsaniye Belediyespor’u da yenmemiz gerekiyor. Rakibin puansız olması kimseyi aldatmasın. Maç kolay geçmeyecek, onlar da ilk puanlarını alabilmek için olanca güçleriyle saldıracaklar. Konyalı sporseverleri tribünde görmek istiyoruz, ligde kalıcı olmak onların desteğine bağlı” dedi.
Geride kalan haftada ilk galibiyeti ile tanışan Beyşehir Belediyespor deplasmanda Ispartaspor ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı 4 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan mavi-beyazlı ekip sıralamada 7. basamakta yer aldı. Ispartaspor ise 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi ve 11. sırada yer aldı. Beyşehir Belediyespor Antrenörü Nail Vurucu, “Ispartaspor, ligde henüz galip gelemeyen bir takım. Ancak rakibimiz yılların takımı ve profesyonel liglerin tecrübesine sahip. Dikkatli olmak zorundayız, çünkü Ispartaspor’un ne yapacağı belli olmaz. Bizim amacımız bu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmak. Son haftalarda düzelme yolundayız. Bunu sahaya yansıtırsak, galibiyet ve üç puan neden olmasın” dedi. 
Deplasmanlı Bölgesel Ligde sezonun 5. hafta maç programı şu şekilde: Ispartaspor - Beyşehir Belediyespor, Sarayönü Belediyespor-Kumluca Belediyespor, Manavgat Belediyespor-Demre Belediyespor, Emirdağspor-Isparta İl Özel İdare, Burdur Şekerspor-Emrespor, Selçuklu Belediyespor-İhsaniye Belediyespor
FERHAT TÜRKOĞLU
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri