Bölgesel Lig için geri sayım başladı

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Ligde şehrimizi Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımının yanı sıra Mevlana Üniversitesi de temsil edecek. 10. Gurupta mücadele edecek Selçuklu Belediyesi ligin ilk haftasında fikstür gereği maç yapmayacak. Mavi-beyazlılar lig öncesi son durumunu görmek ve lige hazır olmak için Mevlana Üniversitesi takımı ile hazırlık maçları oynayarak ligi beklemeye başladı.

Genç antrenör Volkan Ertetik nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarına devam eden Selçuklu Belediyesi takımında moraller yerinde. Ancak ligin ilk haftasında maç oynamayacak olan genç ve başarılı ekip bir hazırlık maçı da oynayarak maç eksiğini gidermeyi planlıyor.

10 gurupta yer alan Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı ile birlikte mücadele edecek olan Mevlana Üniversitesi takımı ise ligin ilk haftasında Kepez Belediyesini konuk edecek. Guruptaki diğer maçlar da ise; Orman Gençlik-Genç Kolejliler, Yücetepe-Afyon Belediyesi ekipleri karşılaşacak.

Selçuklu Belediyesi takımı ligin ikinci haftasında deplasmanda Afyon Belediyesi karşısına çıkarak sezonu zorlu bir başlangıç yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri