Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç: Ahmet Cömert'i Anadolu'ya Taşımak İstiyoruz

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nı Anadolu'ya taşımak istediğini söyledi. Dünyanın en büyük boks turnuvası statüsünde olan Uluslararası 29. Ahmet Cömert Boks Turnuvası, tamamlandı. Turnuva...

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nı Anadolu'ya taşımak istediğini söyledi.

Dünyanın en büyük boks turnuvası statüsünde olan Uluslararası 29. Ahmet Cömert Boks Turnuvası, tamamlandı. Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, "Bu yaptığımız uluslararası 29. turnuvamız. Bizim için turnuvada aldığımız madalyanın renginden ziyade sporcularımızın performansını görmemiz ve testen geçmeleri adına iyi bir turnuva oldu. Gelen misafirlerimizi kazasız belasız en iyi şekilde de ağırlamaya çalıştık. Bugünde salonda çok iyi bir ambians var. Sonuçlar ve sporcularımızda çok iyi. Tabi arada iyi olmayan sporcularımızda var. O da önümüzdeki Bayanlar Dünya Şampiyonası'nda bize rehber olacak. Erkeklerde ise yeni bir takım kuruyoruz ve yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. Türkiye'ye dünyanın en iyi hocalarını buraya getiriyoruz. Genel olarak değerlendirmek gerekirse memnunum." diye konuştu.

BAŞKAN AYSAL BOKS ŞUBESİ AÇMAK İÇİN SÖZ VERDİ

Turnuvayı takip eden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile de yakından görüştüğünü ifade eden Gözgeç, Başkan Aysal'dan boks şubesi açması için söz aldığını ifade etti. Başkan Gözgeç, "Türk boksörünün yüzde ellisini Fenerbahçe yapıyor kulüp olarak. Belediyeler bazında da bazı kulüpler var. Türkiye'deki ilk boks kulübü Galatasaray Kulübü'dür. Ama maalesef bugün Galatasaray'ın bir boks şubesi yok. Ama başkandan bu konuda bir söz aldık. Önümüzdeki günlerde bir randevu talep edeceğiz ve konuşacağız. Yani önümüzdeki yıl için sözünü almış olduk. Galatasaray Kulübü de inşallah boks şubesini kuracak ve Türk boksuna katkı sağlayacak." diye konuştu.

Ayrıca Gözgeç, Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nı Anadolu'ya yaymak istediklerini kaydetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri