Boğazlıyan’da Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yıkım Çalışmaları Başladı

Yozgat Boğazlıyan Belediyesi ile TOKİ tarafından uygulamaya konulan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında eski sanayi sitesinde ilk yıkım çalışması törenle başladı. Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, törende yaptığı konuşmada...

Yozgat Boğazlıyan Belediyesi ile TOKİ tarafından uygulamaya konulan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında eski sanayi sitesinde ilk yıkım çalışması törenle başladı.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, törende yaptığı konuşmada ilçenin çehresini değiştirecek projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Erdal, "Eski sanayi sitesinde ilk yıkım işini başlattık. Sosyal tesisleriyle, modern binalarıyla, park, konut ve işyerleri ile Boğazlıyan vitrinine önemli katkı ve destek sağlayacak projelerimize Boğazlıyan halkından da destek bekliyoruz." dedi.

Boğazlıyanın Kentsel Dönüşümle çirkin görüntüden kurtulacağını vurgulayan Erdal, “Boğazlıyan halkı gerçekten de yıllardır bu çirkin görüntünün ortadan kaldırılmasını istiyordu. Bu iş bize kısmetmiş. Proje hayata geçtiğinde Boğazlıyan'ın en gözde ve güzel yerlerinden birisi olacak. Yeter ki halkımız Boğazlıyan için yapılan bu projeye sahip çıksın. Projeye destek veren vatandaşlarımızın işyerlerini biz yıkacağız. Vermeyenler ise kendi imkanları ile yıkımı gerçekleştirecekler." diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilk yıkım çalışmalarına başlandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri