Bodrum’da Çıkan Yangında 60 Hektarlık Alan Kül Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğle saatlerinde başlayıp yaklaşık 6 saat süren yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 60 hektarlık makilik alan kül oldu. Akyarlar Mahallesi'nde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı makilik...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğle saatlerinde başlayıp yaklaşık 6 saat süren yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 60 hektarlık makilik alan kül oldu.

Akyarlar Mahallesi'nde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı makilik alanda çıkan yangın, saatler sonra kontrol altına alındı. Rüzgarın da etkisi ile hızla büyüyen yangın sonucunda yaklaşık 60 hektarlık alanın kül olduğu öğrenildi. Çoğunlukla tatilcilerin bulunduğu sitelerin yakınında çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Birçok kişi yangın tehlikesi nedeni ile evlerini boşaltmak zorunda kalırken, bazı vatandaşlar ise hortumlarla evlerinin önünü suladı. Havadan 2 uçak ve 1 helikopterin müdahale ettiği yangında, karadan da itfaiye ekipleri ve çok sayıda orman işçisi de müdahalede bulundu. Yangının kontrol altına alınması sonucu ise tatilciler ve Akyarlar’da yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri