Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Dp’den Chp’ye Geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, DP’den istifa etmesinin ardından CHP'ye üye oldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, DP’den istifa etmesinin ardından CHP'ye üye oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarından sonra CHP binasına giden Kocadon'a, İlçe Başkanı Recai Seymen tarafından rozet takıldı.

Başkan Kocadon, burada yaptığı açıklamada Zafer Bayramı'nın coşkusunun yaşandığı gün CHP'li olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi: "Siyasi yaşamımın en özel ve en anlamlı günlerini yaşadığım bu dönemde, şüphesiz ki derin bir his ve heyecan içerisindeyim. Doğup büyüdüğüm kentime olan sevgim, insanımıza olan inancım ve onların bizlerden beklentileri ve umutları doğrultusunda, bize güzel ve aydınlık bir geleceğin ancak beraberlik ve bütünlük içerisinde, bir takım çalışmasıyla ve özveriyle kurulabileceğini göstermiştir. Halkımıza, demokratik hak ve özgürlükler temelinde saygın ve onurlu bir birey olarak yaşamanın kapılarını açan, bunun yanında ulusal birlik ve beraberliğimizin teminatı saydığım CHP, benim için aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün bize ve tüm halkımıza emanetidir. Bu bilinç ve kararlılıkla hiçbir siyasi hesap, hiçbir siyasi pazarlık içerisinde olmadan, sadece ve sadece memleket ve toplumsal menfaatlerimiz çerçevesinde, birçok dostumun 'Anamın Partisi' olarak da adlandırdığı CHP üyesi olmaktan onur duyuyorum. Partimizin ilke ve prensipleri, Bodrum sevdamızın, hizmet aşkımızın ve bundan sonraki siyasi yaşamımızın rehberi olacaktır. Değerli Bodrumlular, bu özlenen tablonun yaşanmasında bana karşı ilgi, anlayış ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Merkez yöneticilerimize, il yönetimimize ve başkanımıza, ilçe yönetimimize ve başkanımıza teşekkür ediyorum."

İlçe Başkanı Seymen ise şunları kaydetti: "30 Ağustos 2013, bugün saat 11.00 itibarıyla Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na üyelik müracaatında bulunmuştur. CHP tüzüğünün 12. maddesinde belirtildiği şekilde üye kabul işlemleri yapılmıştır. İşlemin devamı açısından üst birimlerimize ulaştırılacaktır. Artık Bodrum Belediyesi, CHP üyesi bir başkan ve önceden beri geldiği şekliyle çoğunluğu yine CHP üyesi belediye meclis üyeleri tarafından yönetilecektir. Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a, sosyal demokrat belediyeciliğin zorlu baskılara karşı dirençli, hizmet kalitesi arttıkça mutluluk verici çalışmalarında iyi yolculuklar diliyoruz. Aramıza hoş geldiniz Sayın Belediye Başkanımız." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri