BMW, makyajlı Z4 için sipariş almaya başladı

Kısa süre önce hafif bir makyaj operasyonu geçiren Z4, bu aydan itibaren sipariş edilebilecek. İşte yenilikleriyle BMW Z4:

BMW'nin roadster modeli Z4; ön ve arka farları ile tamponlarında yapılan ufak değişikliklerle taze bir yüze kavuştu. Yeni  Z4, Türkiye'ye biri 184 bg, diğeri 245 bg olmak üzere iki farklı 2.0 litrelik Twinpower Turbo motor ile gelecek.

Yeni BMW Z4 Design Pure Traction donanım paketi sayesinde Valencia turuncusu adında iddialı bir renge kavuştu. Bu donanım paketi içerisinde hard top tavan istenirse siyah veya metalik gümüş renkte alınabiliyor, böylece otomobil iki renkli oluyor. İç mekanında ise turuncu renkte alcantara kapı döşemeleri ve gösterge paneli alt kısmı, turuncu dikişli siyah deri veya alkantra koltuklar, metal örgü iç kaplama, parlak siyah renkte iç kapı kolu ve vites kolu kaplaması gibi yenilikler bulunuyor.

Z4'te makyajla birlikte BMW ConnectedDrive sürücü destek sistemleri ve hizmetleri daha da geliştirilerek fonsiyonelliği artırılmıştır. BMW Z4, 68 bin 517 Euro'dan başlayan fiyat etiketleri taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri