BlackBerry 10 deneyimine hazır olun

BlackBerry, Android ve iOS kullanıcılarına BB 10 işletim sistemini tanıtmak amacıyla bir uygulama hazırladı

Akıllı telefon dünyasında talihsiz bir gidişat seyreden BlackBerry, yeni işletim sistemi ve piyasaya sunduğu ili yeni cihazı ile yeniden beğeni kazanmaya başladı. BlackBerry 10 işletim sistemine çok fazla güvenen başarılı şirket, yakın zamanda herkesin beğenisini kazanacağını iddia ediyordu. Qwerty klavye modelleri ile tanıdığımız BlackBerry, hem yeni işletim sistemi hem de dokunmatik olması ile dikkatleri çekti. BlackBerry'nin tamamen dokunmatik ekrana sahip Z 10 isimli modelini piyasaya sunması herkesi şaşırtmıştı. Ancak BlackBerry hem dokunmatik modeli hem de yeni işletim sistemi ile beğeni kazanmayı başardı.


BlackBerry'nin bir dönemki talihsiz gidişatı kullanıcıların gözünde başarısız görülmesine neden olmuştu. Bu izlenimi ortadan kaldırmak isteyen BlackBerry, şimdi bir atılım daha gerçekleştirdi. Android ve ios kullanıcılarının yeni işletim sistemini tanımasını amaçlayan BlackBerry, bu amaca yönelik bir uygulama geliştirdi. ios ya da Android kullanıcısıysanız ve BlackBerry 10 işletim sistemini merak ediyorsanız, kendi cihazlarınıza indireceğiniz bir uygulama ile meraklarınızı giderebilirsiniz. Uygulama mağazalarında yer alan BlackBerry 10 uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, kendi cihazlarınızdan farklı bir deneyim yaşamaya başlayabilirsiniz.


BlackBerry 10 işletim sistemi uygulaması ile BlackBerry Hub, Messenger ve Time Shift servislerini inceleyebilir, kullanım şekilleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tam anlamıyla olmasa da kısmen bir BB 10 işletim sistemini tanımaya yönelik olan uygulama App Store ve Google Play içerisinde yerini aldı. Android ya da iOS cihazınız aracılığı ile BlackBerry 10 işletim sistemini tanıma fırsatı yakalamak istiyorsanız, uygulamayı hemen kendi cihazınıza ücretsiz olarak indirmeye başlayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri