Bizim Kartal kayıp istemiyor

Yarın İstanbul Kartal ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor, maçı kazanmak için şartlandı. Yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak olan ter idmanından sonra Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler.

Torku Konyaspor’da, Pazar günü oynanacak Kartalspor maçı için geri sayım başladı. Hazırlıklar bugün tamamlanacak. Takımda 5 eksik var. Moral süper. Tüm camia galibiyete kilitlendi. PTT 1. ligde fikstür gereği, Denizlispor maçının ardından bu hafta da iç sahada Kartalspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar devam ediyor.  Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlara Ali Dere, Semih Aydilek ve Erkan Sekman katılmıyor. Tevdileri yapılan bu üç futbolcu da Kartala maçının kadrosunda yer alamayacak.  Dün de tesislerde taktik çalışan Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa alınacaklar.. Takımda İshak ve Tolga ise, sarı kart cezalısı. Torku Konyaspor’da moral süper. Denizlispor galibiyetinin verdiği moral ve güvenle Kartalspor maçını hazırlanan yeşil-beyazlı takımda tüm camia 3 puanda birleşti. Kartalspor maçının daha zor geçeceğini, bu nedenle gerekli önlemleri aldıklarını söyleyen yöneticiler, taraftarların desteğiyle Kartalspor’u yenerek ilk 6 umutlarını devam ettirteceklerini dile getirdiler. Torku Konyaspor-Kartalspor maçı Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Taraftarlara karşılaşmayı 1 ile 30 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.

ÜYELERE AİDAT UYARISI

Torku Konyaspor yönetim kurulu, kulüp genel kurul üyelerini aidatlarını ödemeleri konusunda uyardı.. Kulübün resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle. “Aidat borcu olan üyelerimizin mevcut borçlarını ödemeleri konusunda son çağrı.  18 Mart 2013 Pazartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulda kabul edilen tüzüğümüzün yeni maddesine göre üyelerimizin 30 gün içerisinde borçlarını ödemeleri gerektiği aksi halde önce üyeliklerinin askıya alınacaktır. Üyelerimiz borçlarını kulübümüzün 353 15 22 nolu telefonundan öğrenerek ödeyebilirler.”

TÜTÜNEKER:DİKKATLİ OLMALIYIZ

Torku Konyaspor, Kartalspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, yeşil-beyazlı ekibin  teknik direktör Uğur Tütüneker yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de her hafta farklı sonuçların alınabildiğini söyledi. Son sıradaki Ankaragücü'nün gidip başka bir takımdan puan aldığını anımsatan Tütüneker, ''Kartalspor karşısında dikkatli olmalıyız. Yavaş yavaş iç sahadaki maçları lehimize çeviriyoruz. 4 maç içeride, 3 maç dış sahada oynayacağız. Evimizdeki maçları alırsak, play-off'a aday olabiliriz diye düşünüyorum. Ligin nasıl sonuçlanacağını kestirmek kolay değil. Her maça aynı dikkati ve özeni göstermeliyiz'' diye konuştu. Takımdaki sarı kart cezalılarının sıkıntı oluşturmayacağını vurgulayan Tütüneker, kadrolarının geniş olduğunu, sahaya çıkan herkesin en iyi şekilde mücadele edeceğini sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri