Bizim grup daha heyecanlı olacak

Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay kamp ortamının güzel olduğunu yapacakları 3-4 transferle lige hazır hale geleceklerini söyledi. Ay Kırmızı Grubun Beyaz Gruba göre daha çekişmeli ve heyecanlı olacağını da sözlerine ekledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin yönetimi de transfer konusunda yoğun bir mesai yapıyor.

Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay 3-4 transfer daha yaparak lige hazır hale geleceklerini ifade etti. Ay: “ Eksik olan santrafor sol bek,  forvet arkası orta saha mevkilerine   95-96 doğumlu oyuncular transfer etmek için çalışıyoruz. Bu transferlerde görüşmelerimiz devam ederken Konyaspor’u da bekliyoruz.  Konyaspor’dan gelecek oyunculara göre transfer yapacağız.  

Yurt dışından gelen oyuncularımız uyum sağladılar. Bu oyunculardan umutluyum genç ve dinamik bir takım oluşturduk. Amacımız her zaman olduğu A takımımız Konyaspor’a oyuncu hazırlamak. İnşallah yine sezon sonunda çok sayıda oyuncuyu A takımımıza kazandırırız” dedi.

2. KAMP DA ERZURUM’DA   

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay  kamp ortamının güzel olduğunu  ve ikinci etap çalışmalarına da burada devam edeceklerini söyledi. Ay çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve sabah akşam çift idmanla hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti.

BİZİM GRUP DAHA ÇEKİŞMELİ OLACAK

 Mehmet Ay yeni  sezonda sıralamada en üst noktalarda olmak için çaba harcayacaklarını çekişmeli bir gurubun kendilerini beklediğini söyledi  Ay: “ Beyaz gruba göre Kırmızı Grup daha çekişmeli ve heyecanlı olacak diye düşünüyorum. Diğer grupta maddi anlamda sıkıntılı olan takımlar var Gaziantep Manisa ve Amedspor gibi bu takımların durumu gruptaki yarışmayı etkileyecektir. Ancak bizim grupta her takım her takımı yenecek güçte. Biz de en iyi şekilde mücadelemizi verip en üst sıralarda yerimizi almak istiyoruz” dedi   

HAZIRLIK MAÇINI KAYBETTİ


Konya Anadolu Selçukspor Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor ile karşılaştı. Konya Anadolu Selçukspor’u Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor ile karşılaştı. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde saat 17:00’da oynanan karşılaşmayı Elazığspor 1-0’lık üstün tamamlarken, mücadelenin 5.dakikasında Konya Anadolu Selçukspor’u adına Kadir Kaan Özdemir’in kaydettiği gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.


Karşılaşmanın tek golünü 23.dakikada Ahmet Aras kaydetti. Konya Anadolu Selçukspor’u karşılaşmaya Hüseyin, Ekrem, Sinan Özkara, Alpay, Zekeriya, Kadir Kaan, Ayberk Altan, Kürşat, Alpay Cin, Ahmet Gökbayrak ve Erdal Yıldırım onbiri ile başladı. Mücadelenin ikinci yarısında Alp Tutar, Ahmet Önay, Süleyman Türkeş, Vedat Saygı, Samet Bulut, Maksut Taşkıran, Recep Metin ve Emre Gürcüoğlu forma giydi. Konya Anadolu Selçukspor’u 4 Ağustos tarihinde tamamlayacağı Erzurum kampının ardından 3 gün izin yapacak ve 6 Ağustos tarihinde 3. Etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Erzurum’da yeniden toplanacak.

FERHAT TÜRKOĞLU
 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri