Bizi hep eziyorlar

Konyasporlu futbolcular, Fenerbahçe maçında Önderin koluyla attığı golden sonra isyan bayrağı açtılar ve hakemlerin Anadolu takımları üzerinde oyunlar oynadığını söylediler.

Fenerbahçe maçında Önder’in ‘el’le attığını herkesin gördüğü golü sadece hakemlerin görmediğine işaret eden futbolcularımız “Aynı şekilde biz gol atsaydık acaba sonuç ne olurdu?” şeklinde görüş belirttiler. Fenerbahçe maçında Önder’in ‘el’le attığını herkesin gördüğü golü sadece hakemlerin görmediğine işaret eden futbolcularımız “Aynı şekilde biz gol atsaydık acaba sonuç ne olurdu?” şeklinde görüş belirttiler.

VEYSEL CİHAN: HAKEMLERE EZDİRİLDİK
“Öncelikle üzgünüz. Bu tür sonuçların ardından hiçbir zaman mazeretlere sığınmıyoruz. Ama bazı gerçeklerde var. Bunları kabul etmemiz gerekiyor. Biz kendi sahamızda oynadığımız hangi maçta olursa olsun genel anlamda söylüyorum bence hakemler tarafından sürekli ezildik. Fenerbahçe maçı içinde söylenecek fazla bir şey yok. Kendilerini tebrik ediyoruz. Fenerbahçe iki gol attı ve kazandı. Bana göre yine bu maçta verilen yanlış kararlarla sahada sindirildik. Ben büyük takımda da oynadım ve aynı avantajları orada da gördüm. Anadolu takımlarına karşı hep aynı olaylar yaşanıyor. Ama Türk futbolunun gelişimi adına sahada yönetenler için daha yürekli ve cesur hakemler olsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Onları kesinlikle suçlamıyorum. Onlarda kendilerine göre haklılar. Maçlardan sonra çok fazla spor programlarında kendileri hakkında konuşuluyor. Onlarda etki altında kalıyorlar ve ‘Bir takımın canı yanacaksa o takım Anadolu takımı olsun. En fazla 2-3 gün konuşuluyor. Daha sonra bu konular unutulur. Birkaç maç dinlendirilirim. Daha sonra maçlara devam ederim’ diyorlar. Ama tersi bir durumda kendisine hakemliği bıraktırıyorlar. Bunun dikkate alınmasını istiyoruz.”
ERHAN ALBAYRAK: F.BAHÇE MAÇLARINDA BUNLARA ALIŞTIK
“Fenerbahçe karşısında hep böyle goller yiyoruz. 3 sene önce Anelka’da böyle bir gol atmıştı. Bu maçta da böyle bir gol yedik. Alıştık Fenerbahçe karşısında böyle goller yemeye. Bizim başımıza gelen bu meseleyi en fazla 2-3 gün konuşurlar. Daha sonra herkes unutur. Ama yazıktır. Herkes golün nasıl olduğunu görüyor. Sadece hakemler görmüyor. Tersi olsaydı neler olacağını merak ediyorum. Ama kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Devam edeceğiz.”
ZAFER DEMİR:AYNI ŞEKİLDE BİZ ATSAYDIK NE OLURDU
“Biz Fenerbahçe ile iç sahada oynadığımız maçlarda bu tip pozisyonlara alıştık. Üç sene önce de aynı şekilde bir gol atmışlardı. Maçı yöneten hakemler ve dördüncü hakem, herkesin elle atıldığını gördüğü gole çok rahat bir şekilde ‘gol’ diyebiliyorlar. Ama biz aynı şekilde bir gol atsaydık sonucun ne olacağını merak ediyoruz. Elle atılan gol bizim moralimizi bozdu. Hemen peşinden erken bir gol daha yiyince oyundan koptuk. Fakat ikinci devreye daha iyi başladık ve golü de bulduk. O dakikadan sonra saha içerisinde yapabileceklerimiz yaptık. Sonucu değiştiremedik. Artık devre arasına girdik. En kısa zamanda toparlanmak için iyi bir kamp dönemi geçirmemiz lazım.”
FERDİ BOŞDA: BU BÜTÜN PLANLARI ALT-ÜST ETTİ
“Sahaya kazanmak için çıktık. Zor olacağını biliyorduk. Talihsiz bir gol yedik. Daha sonra demoralize olduk. Ardından ikinci gol geldi. Ama biz ikinci yarıya çıkarken inancımızı kaybetmedik. Maça asıldık. Golü de bulduk fakat puan için yeterli olmadı. İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Devre arası geldi. Daha çok çalışıp, eksiklerimizi gidereceğiz ve daha iyi olacağız.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri