Biz temkinliyiz

Osman Özdemir: Bulunduğumuz konum kesinlikle sürpriz değil. Önümüzde 12 maç ve sahipsiz 36 puan var. Biz elimizden geldiğince çok puan almak istiyoruz. Kartal maçının da iyi geçeceğini düşünüyoruz
Futbolun sürprizlere açık bir oyun olduğunu ancak kendileri için takımımızın geldiği noktanın kesinlikle bir sürpriz olmadığını belirten teknik direktörümüz Osman Özdemir, inanarak yola çıktıkları mücadelelerinde sezon sonunda amaçlarına ulaşacaklarını söyledi. Takımımızın geldiği noktanın kesinlikle sürpriz olmadığını ifade eden teknik direktörümüz Osman Özdemir, "Futbol bazen sürprizlere açık bir oyun. Ama kendi oyuncunuzu ve takımınızı tanıdıktan sonra bazı şeylerin sürpriz olmadığını biz gösteriyoruz. Çünkü ligin başladığı günden bu yana takımımız adına yakalanılan belli bir istikrar var. Ama temkinli olmakta fayda var. Sezonun tamamlanması adına önümüzde 12 maçımız bulunuyor. Ortada kazanılacak 36 puan var ve bu puanların dağılımı bizim için çok önemli. Biz ne kadar bu puanlardan kendi hanemize yazdırabilirsek ligin sonuna kadar iyi gidebiliriz. Sezon başı bir takım olumsuzluklardan dolayı insanların kafalarında büyük soru işaretleri vardı. Ama biz bunu lig başladıktan sonra pozitife çevirdiğimizi düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.
KARTAL MAÇI İYİ OLACAK
Hafta sonu deplasmanda oynanacak Kartalspor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Osman Özdemir,"Bizim gibi puan cetvelinde belli bir yere gelen takımların işi her hafta zor. Çünkü rakipler size karşı farklı bir konsantrasyonla hazırlanıyorlar. Bu durumu lehinize çevirebilmek için çok çalışmanız, akıllı ve sabırlı oynamanız lazım. Puan olarak az puana sahip olmalarına rağmen Kartalspor tecrübeli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir ekip. İç sahada rakiplerine üstünlük kurmaya gayret eden, Bank Asya 1.Lig'de nasıl oynanması gerektiğini bilen bir ekip. Biz kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçlara kazanmak için çıkacağız. Ama deplasmanlarda da kaybetmemek önemli. İyi bir maç olacağını ve sonucunda sahadan istediğimizi alarak ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi. Özdemir, Süper Lig yolunda akıllarında herhangi bir puan barajının olmadığını ve kendilerini bu konuda şartlandırmadıklarını da belirterek, "Böyle bir hesap her hafta farklı sonuçların alındığı haftalarda yapılamaz. Puan konusu takımların gösterecekleri performansa bağlı" diye konuştu.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Konyaspor’da, Ligin 23. haftasında deplasmanda Kartalspor ile oynanacak maçına hazırlıkları bir günlük izinin ardından önceki gün öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanla başladı.  Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana Recep Aydın ve U18 Milli Takımında bulunan Abdülkerim Bardakçı dışında tüm oyuncular katılırken, A2 takımın Ankaragücü maçında forma giyen Aykut ve Abdülkerim Kılıç takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 10 dakikalık koşu ve top çalışmasıyla devam etti. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular, 15 dakikalık koşu ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Dün sabah iki grup halinde salonda çalışan Kartallar, öğleden sonra da Tatlıcak tesislerinde teknik ağırlıklı biri çalışma daha yaparak günü çift antrenmanla geçirdi.. Bugün ve yarın taktik çalışacak olana yeşil-beyazlılar, İstanbul’a Cumartesi günü sabah gidecekler.
Öte yandan Konyaspor'un, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı haftanın ilk antrenmanı sonrası yönetim kurulu üyesi Mevlüt Çapan ve taraftarlar takıma tatlı ikramında bulundu. Ayrıca bir bayan taraftar da kaleci Mariusz Pawelek'e çiçek takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri